Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

Elyon 

všechny recenze uživatele

Takže jsem konečně dokoukala seriál do konce a musím říct, že je to bomba! Hrozně se mi líbilo, že se v seriálu objevila moje oblíbená Whoopi Goldbergová a jiné hvězdy. A ostatní? Největší machři tady jsou stará, zapomětlivá Yetta Rosembergová a sluha Niles. Tihle dva jsou neuvěřitelní hláškaři a každé jejich slovo stojí za to. Nejvíc mě baví narážky Nilese na C.C. Jaké překvapení pro mě bylo, když jsem viděla epizodu s jejich první pusou?:D Wow, vůbec jsem nečekala, že právě tihle dva skončí spolu. Navíc mám pořád výtlem z toho jeho legendárního nájezdu v trenclích:D A zbytek rodiny je bezvadnej. Chudák Fran, mě by hrozně vadilo, kdyby mě máma neustále nutila do svadby. Dalo se očekávat, že nakonec bude s Mexem. Děcka jsou v pohodě, hlavně ta malá...jakže se vlastně jmenuje? Jo..počkat...Grace! No co, C.C. si je taky všechny nepamatovala:). ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom jsem viděl už tolikrát, díky častému opakování v televizi. A nikdy jsem neviděl všechny díly. Připouštím, že ne všechny vtípky padnou na úrodnou půdu, ale každé nové módní kreace Fran a její matka, která vždy tvrdí, jak hubne a potom je záběr, jak se cpe, tak to mě vždy dostane! Myslím, že je to slušný americký sitcom! ()

Reklama

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Rádoby vtipná (trapná a krajně nesympatická) chůva, se má starat o tři roztomilé dětičky (parchynty, které by skopal do krychličky i papež). Mezitím flirtuje s jejich pohledným (senilním) tatínkem. Navíc se tam motá bonmoty (Miloš Zeman byl, proti němu světová extratřída) hýřící sluha. Co já NATO? Trapný až a na půdu a ještě o nějaký ten metříček výše. Všechny postavy jsou neskutečně nesympatické, vtipy k uzoufání nudné, v lepším případě krajně nepovedené. Brekeke tohle ne-e. ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Tento sitcom som objavila asi pred dvoma rokmi, hoci už patrí medzi klasiky. A zamilovala som si ho od dielu k dielu stále viac. Úžasná zábava, trápne vtipy, pri ktorých mi je totálne ukradnuté či sú alebo nie sú predvídateľné alebo otrepané, podstatné je, že sa na nich fakt nahlas smejem. Fran Drescher je nesmierne sympatická, rovnako Charles Shaughnessy a romantika medzi nimi je veľmi uveriteľná. Franina matka Renée Taylor a jej bezodný apetít si ma celkom podmanil a na záver to najlepšie... sluha Niles v podaní Daniela Davisa je ten moment, ktorý drží celý seriál pokope a keď všetko ostatné zlyháva, on teda nesklame nikdy. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Uječená Fran Fine, její nenažraná matka Sylvie a sklerotická babička Yetta. Dále pak Niles se svým suchým humorem a jeho oběť C.C. Tento spolek si fakt nechám líbit a rád se na něj vždy kouknu. I když má tento sitcom občas malé výkyvy, tak mě i přesto vážně baví. Cenu za nejlepšího komika vyhrává (doslova) nesmrtelná Yetta. Sranda opravdu zaručena! ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Když se seriál vysílal ve Velké Británii, mnoho diváků si stěžovalo na Charlese Shaughnessyho (Maxwell Sheffield) za jeho špatný anglický přízvuk a navrhovalo, aby procvičoval s Danielem Davisem (Niles). Štáb tato připomínka celkem pobavila, protože Shaughnessy je rodilý Angličan z Londýna, kdežto Davis je Američan, který se narodil v Arkansasu. (HappySmile)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama