Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

juta 

všechny recenze uživatele

Ono se to nezdá na první pohled, ale Chůva je velmi povedený sitcom. Řekli byste, že se s chůvou, která touží po svém zaměstnavateli už od první série nemůže být stejná kvalita od začátku do konce, ale kvalitně je to stále na stejném levelu v každé sérii. Dokázala mě rozesmát v každém díle a to je co říct. Klobouk dolů, takže si zaslouží lepší čtyři! ()

fisikk 

všechny recenze uživatele

Tak přesně takovouhle chůvu bych taky potřebovala, ale dalo by se říct, že jsem ji vlastně měla. V televizi ji dávali tak často, že mě prakticky také vychovala. Vyrůstala jsem s Brightonem, Maggie i malou Grace. Nejen, že mně pomáhala s pubertálními problémy, ale dávala mi i vědomí , že i tak pěkná ženská jako je Fran, může mít problémy s chlapama. Spoustu lidí přemýšlí, proč jsem tak praštěná a já vím, že je to z velké části kvůli ní! ()

Reklama

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný seriál, ale po čase se hodně omrzí. Stejný typ humoru. Tři hvězdičky jsem dala pouze pro skvělé herecké výkony Lauren Lane (CC Babcock) a Daniela Davise (Nilese). Udělali v seriálu na mě největší dojem a ještě k tomu si lezly do vlasů navzájem., Výborná kombinace. Nebýt jich, asi bych byla nucena dát tomuto seriálu stěží jednu hvězdu.........................nakonec jsem to musela změnit na 4 *, jelikož mě to skoro vždycky pobaví a to díky Niles, Niles, Niles!! A pochopitelné CC, CC, CC!!. Kdyby tam nebyli, tak tomu dám 1*, ale ti dva táhnou celá sitcom a proto 4*! 3* nestačí. Přesněji by to bylo 3,75 ()

Sagara 

všechny recenze uživatele

Naozaj nemôžem inak, okrem toho, že som si tento sitcom odsledoval dvakrát na PRIME ho momentálne sledujem v originálnom znení. Som práve na štvrtej sérii a neustále (teda aj na tretie pozretie) sa hlasno smejem. C.C. A Niles a ich večné sarkazmom naplnené doberanie sa je smiešne za každých okolností, Skvelá chémia medzi Fran a Maxom je viditeľná v každej scéne. Avšak tým najhlavnejším zdrojom zábavy sú (síce vedľajšie postavy) priam bizarné figúrky večne jediacej matky Sylive a senilnej babky Yetti. Kedykoľvek sa tie dve zjavia na scéne už len z ich výrazov sa musím hrozne smiať. Chválim dabing TV PRIMA je vydarený (a to nemám dabing v láske). Vystihli ako Fran, tak aj Sylvia má takmer presne sadnutý hlas a to isté aj Yetta. Vlastne keď sa teraz tak nad tým pozastavujem mám pocit, že sa jedná o najlepší dabing čo sa týka pasovania hlasov. Ale teda originál je originál. A pre Fran Drescher mám veľkú slabosť. ()

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

Už jen díky sluhovi Nilesovi si tenhle sitcom zaslouží 3 hvězdičky! Narozdíl od telenovel všeho druhu se při sledování "tohoto" alespoň vcelku pobavíte. Podívaná je to opravdu nenáročná, což beru u tohoto druhu díla jako jednoznačné plus. Zkrátka výborný tip pro volný čas, když nemáte chuť sledovat komplikované celovečerní filmy a zas nechcete jen tupě zírat do zdi... ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Otec Fran Drescher se jmenuje Morty stejně jako otec Fran Fine. Dokonce si v několika dílech zahrál jejího otce a taktéž strýčka Stanleyho. (kamisu)
  • Sestra C. C. (Lauren Lane) se jmenuje D. D., matka B. B. a sestřenice G. G. (LordB)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama