Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer

Recenze (331)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"Now, I am become Death, the destroyer of worlds." Jelikož jsem na tenhle seriál neslyšela nic jiného, než chválu, tak jsem se rozhodla to teda taky zkusit. A můžu říct, že tenhle seriál je opravdu ojedinělý. Seriál vám normálně posouvají postavy a jejich problémy, tady seriál posouvá děj a nenechá vás ani na chvilku oddechnout. První série sice měla ze začátku pár hluchých dílů, ale pak se to rychle obrátilo a druhá řada byla ještě lepší a napínavější (když vynechám celé to pitomé hledání city of lights, to si mohli odpustit). V podstatě nemůžu toho moc vytknout. Některé postavy jsou hrozně otravné (a nesmrtelné), ale je tam spousta naprosto úžasných postav, které jsem si zamilovala (Raven a Octavia jsou bezkonkurenční), děj je zatím taky docela promyšlený, takže uvidíme jaká bude třetí série. Sem tam tam bylo pár nelogičností, ale dalo se to překousnout. 4* ()

Wewik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotit film hned po prvním díle mi přijde dost stupidní, a proto hodnotím až po shlédnutí první série. Seriál pojednává o bandě 100 fakanů, toho nejhoršího, co se ve vesmíru mohlo narodit, které poslali z vesmírné stanice "Archa", zjistit, jestli je po sto letech po nukleární válce planeta země obyvatelná, nebo prostě zemřou... Naštěstí je, a hned v prvním díle zjistí, ze na planetě nejsou sami. Postupně objeví ještě dalších několik klanů, kteří je chtějí zabít.... A začíná boj nejen o moc, ale i o holý život... ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S02e01: Prvú sériu som prestala pozerať cca v polke, pilota druhej som si pustila viacmenej aby som zistila, či sa niekam posunuli. Tož posunuli, nie že nie, ale každodenné starosti sú okolo a okolo stále o tom istom. // Zatiaľ do s01e04: Neveľmi bystrí teenagere delikventi v podivnom lese. A nezhodnú sa ani len na tom, čí sa zostávajúcich pár stovák ľudí s nimi na planétu zmestí alebo je lepšie stať sa onedlho 100% žijúcich ľudí. Ale uznávam, zatiaľ sa na to pozerá dobre. :) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si pozrel až po jeho skončení, má 100 epizód a zaujal ma natoľko, že po jeho dopozeraní som si ho okamžite pozrel znova 2x. Nepreháňam. Netvrdím že je to niečo svetoborné. Ani že to zaujme každého. Cítiť trocha Bčko. Ale mňa proste strašne bavia filmy a seriály, ktoré sú buď z budúcnosti alebo postapokalyptické. Môže byť lepší a zaujímavejší obsah? - Na Zemi vybuchli atómovky, len zhruba 3000 ľudí uniklo záhube tak, že odleteli na 100 rokov do vesmíru a po návrate na Zem zisťujú, že na Zemi nie sú sami... Každá séria je akoby o niečom inom, o bojovaní o život s niečím iným. Hlavná postava je sympatická a v originále má sexi chrapľavý hlas. Mojou najobľúbenejšia postava bola Lexa, v neskorších sériách Eko. Hlavne keď sa ostrihala jej to pristalo. Seriál odporúčam a verím, že ostanete závislí rovnako ako ja. Len tomu dajte šancu. (10.2.2022) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Až na naléhání mého okolí jsem konečně pustila tento seriál. A jsem ráda, že je to za mnou. Ty 4 díly, co jsem shlédla mi bohatě stačily a více nepotřebuji :) Nejsem zastánce "zeleného plátna" všude, kam se podíváš a tudíž toto není pro mě. Více mě zajímala situace na "lodi", na které byli přeživší, kteří na planetu Zemi nikdy nevstoupili, než Ti, kteří dostali to "privilegium" a byli posláni na Zemi. Pro mě nic moc, hodně hodně špatných digiálních efektů, stejně příšerné herecké výkony a vlastně mi je jedno, co se bude dít dál :D :D ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • Na začátku epizody hraje „Evil“ od Interpolu. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje při vzpomínání, je „Cigarettes After Sex“ od Apocalypse. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje ke konci epizody, je „Other Side“ od GAITS. (Duoscop)

Reklama

Reklama