Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 9
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer 9

Recenze (331)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"Now, I am become Death, the destroyer of worlds." Jelikož jsem na tenhle seriál neslyšela nic jiného, než chválu, tak jsem se rozhodla to teda taky zkusit. A můžu říct, že tenhle seriál je opravdu ojedinělý. Seriál vám normálně posouvají postavy a jejich problémy, tady seriál posouvá děj a nenechá vás ani na chvilku oddechnout. První série sice měla ze začátku pár hluchých dílů, ale pak se to rychle obrátilo a druhá řada byla ještě lepší a napínavější (když vynechám celé to pitomé hledání city of lights, to si mohli odpustit). V podstatě nemůžu toho moc vytknout. Některé postavy jsou hrozně otravné (a nesmrtelné), ale je tam spousta naprosto úžasných postav, které jsem si zamilovala (Raven a Octavia jsou bezkonkurenční), děj je zatím taky docela promyšlený, takže uvidíme jaká bude třetí série. Sem tam tam bylo pár nelogičností, ale dalo se to překousnout. 4* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si pozrel až po jeho skončení, má 100 epizód a zaujal ma natoľko, že po jeho dopozeraní som si ho okamžite pozrel znova 2x. Nepreháňam. Netvrdím že je to niečo svetoborné. Ani že to zaujme každého. Cítiť trocha Bčko. Ale mňa proste strašne bavia filmy a seriály, ktoré sú buď z budúcnosti alebo postapokalyptické. Môže byť lepší a zaujímavejší obsah? - Na Zemi vybuchli atómovky, len zhruba 3000 ľudí uniklo záhube tak, že odleteli na 100 rokov do vesmíru a po návrate na Zem zisťujú, že na Zemi nie sú sami... Každá séria je akoby o niečom inom, o bojovaní o život s niečím iným. Hlavná postava je sympatická a v originále má sexi chrapľavý hlas. Mojou najobľúbenejšia postava bola Lexa, v neskorších sériách Eko. Hlavne keď sa ostrihala jej to pristalo. Seriál odporúčam a verím, že ostanete závislí rovnako ako ja. Len tomu dajte šancu. (10.2.2022) ()

Reklama

Darill 

všechny recenze uživatele

Zajímavá post-apokalyptická podívaná, která mě udržela až do konce sezóny (ale třeba mě finále ještě stihne naštvat:). Jen složení postav podle klasického schématu americké střední školy v tomto případě působí poněkud nuceně (tím rozuměj emancipovaná hlavní dívka; quarterback, který tomu velí; roztleskávačka, která dělá hloupé věci; dva nerdi, jeden z nich samozřejmě asiat; hlavní bully a jeho zlý kámoši...). Osobně bych si totiž v podobném settingu spíš představoval víc zkoumání okolí a vypořádávání se s ním, než řešení věcí typu kdo se s kým vyspal nebo kdo je moc cool na to, aby pracoval. Navíc celá zápletka odehrávající se na Arše mi přijde poněkud zbytečná. ()

Wewik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotit film hned po prvním díle mi přijde dost stupidní, a proto hodnotím až po shlédnutí první série. Seriál pojednává o bandě 100 fakanů, toho nejhoršího, co se ve vesmíru mohlo narodit, které poslali z vesmírné stanice "Archa", zjistit, jestli je po sto letech po nukleární válce planeta země obyvatelná, nebo prostě zemřou... Naštěstí je, a hned v prvním díle zjistí, ze na planetě nejsou sami. Postupně objeví ještě dalších několik klanů, kteří je chtějí zabít.... A začíná boj nejen o moc, ale i o holý život... ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Závěr první řady tak trochu naznačoval, že by má oblíbená Clarke mohla být ve druhé dokonce držena takříkajíc na chov .. a to vypadalo samozřejmě hodně slibně /čti: lákavě ... ... ale nic z toho .. tedy, ne že bych to nečekal, nejsem přeci žádná TV naivní seriálová prvnička ... ale stejně se moc dobře kouká na ty mladý pohledný kočičandy s věčně blátem zmazaným obličejem a nesmytými neustálými četnými krvavými šrámy ... Summary: druhá sezona paráda a spokojenost ... a trochu obavy ze třetí serie .. obzvláště po shlédnutí s03e01-3 .. bohužel, dle mého předpokladu to jde celý do kopru ... ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • Stanice Archa (The Ark) je složená z 12 jednotek původně patřící těmto státům: Austrálie, Kanada, Francie, Japonsko, Velká Británie, Uganda, Brazílie, Čína, Indie, Rusko, USA a Venezuela. (Qeo)
  • V 16. minutě vidíme v pokoji obraz „Hvězdná noc“ od Vincenta van Gogha. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno