Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 7
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer 7

Recenze (331)

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Zatím (po čtyřech dílech) opatrná čtyřka. Uvidím, co bude dál, ale už sám fakt, že po novém roce začne třetí řada, svědčí o určité kvalitě. EDIT uprostřed druhé řady - stále perfektní seriál, mezitím dvě drobností, které tomu ubírají na kráse: a) prediktabilita - téměř každý zvrat předvídáte na hony dopředu b) extrémní podceňování účinků atmosféry na téměř nebo úplně nekontrolovatelné objekty vstupující do ní z oběžné dráhy + zásadní podcenění vlivu dopadu tělesa z oběžné dráhy bez padáku na lidský organismus, byť by byl pád sebeřízenější. EDIT2 - klíčová novinka pro třetí řadu - v prvním díle si zahraje Shawn Mendes drobné cameo! ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 2. série - 60 % Po druhé sérii končím. Je pravdou, že jsem s The 100 začal o mnoho mladší a v tu dobu jsem veškerou produkci od stanice CW hltal a každý týden jsem s jiskřičkami v očích čekal na Arrow, The Flash a další. Tuto dobu ale zavál čas a skoro už nic od této stanice nesleduji a měl jsem v The 100 takovou přestávku, že už se mi nechce začínat znovu. Pamatuji si ale, že mě seriál bavil a měl své post apo kouzlo. Dneska bych hodnotil asi nižším procentem, ale mám na to krásné mladistvé vzpomínky, které si rád uchovám. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Fascinujúca a nebezpečná vec v jednom, to sa nevidí každý deň. KILL OR BE KILLED - to je, oč tu běží. A to čo má byť? Asi 5 najväčších strachov ľudstva v jednom seriáli. Je návykový a zaujímavý, to áno. Lenže prečo točiť niečo tak deprimujúce, násilné a načo si zahrávať s pudovým strachom divákov? V realite človek zažije až príliš negatívnych emócií na to, aby bolo správne mu ich servírovať aj na obrazovke. Qui bono? Po 30. dieloch mám toho už dosť. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Ja tomu můžu dát s čistým svědomím 4 hvězdy už po sedmi dílech, protože tenhle postapo scifi/fantasy LOST má něco do sebe, tenhle žánr si myslím, že ještě není tak úplně ohranej a aby se mi to zalíbilo už po téměř 2 dílech se málokdy stává. Dole teenageři, nahoře starší vedení, na svý si můžou přijít všichni + spousta otázek a záhad, který to klidně na 3 řady natáhnout můžou. Přijemně překvapenej. 2.sérieZvedám na 5 absolutně. Druhá řada toho nabídla tolik a takovej progress. Jednotlivý skupiny, všechny ty neshody o nadvládu, akce a pořád tam maj scénáristi prostor pro další vymejšlení. Hlavně aby jim to ještě vydrželo chvíli. Viz Jaha a jeho město světel. ()

Caminzind

všechny recenze uživatele

Uf, no... je to vážně děs. Jsou tam asi dvě pěkné baby, jinak je to zhruba na úrovni Hvězdné brány s Mc Gyverem. S tím rozdílem, že tady poskakují jen samí nagelovaní fracci. Zvládl jsem prvních 5-10 minut pilota, pak přetočil a tím to pro mě skončilo. Hodnotit proto raději nebudu, ale zdejší vysoké hodnocení lze vysvětlit asi jen nižším věkovým průměrem uživatelů, anebo tím, že to hodnotí pouze ti, kteří na tom děsně ujíždějí. Na Imdb to samé. ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • Jedna z hlavných hrdiniek, Octavia (Marie Avgeropoulos), je v seriáli o štyri roky staršia v porovnaní s knihou. V seriáli má 18 rokov, v knihe len 14. Zabránilo sa tým kontroverzii pri niekoľkých scénach. (mivr)
  • Ve 22. minutě hraje píseň „We're Going Home“ od Vance Joye. Během poslední války hraje „The One I Love“ od Scala & Kolacny Brothers. Na konci epizody hraje „Bad“ od U2. (Duoscop)

Reklama

Reklama