Reklama

Reklama

Miliardy

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2023), 78 h 58 min (Minutáž: 49–61 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, Liz Celeste, Marko Caka, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Držitelé cen Emmy® a Zlatý glóbus® Paul Giamatti a Damian Lewis excelují ve spletitém dramatu o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Mazaný a protřelý státní zástupce Chuck Rhoades (Giamatti) se dostane do ostrého střetu s geniálním, ambiciózním králem spekulativních investičních fondů Bobbym "Axe" Axelrodem (Lewis). Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomhle aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy. (HBO Europe)

(více)

Videa (39)

Trailer

Recenze (115)

zahadum 

všechny recenze uživatele

Skutočne dokonalá ukážka konverzačnej drámy kde sa toho udeje v kancelárii viacej ako v GoT za celú jednu sériu. Po sebe idú dve armády na čele ktorých, stoja dva super mozgy a ani jeden to nemieni vzdať. Giamatti a Lewis vynikajúca voľba a som zvedavý kam seriál tvorcovia dovedú. 1. séria 100 %. 2. séria hlavne dve posledné časti jednoznačne vrchol seriálu ! 100 %. 3. séria začína krotko...pokračuje ticho a nenápadne..skoro by človek usínal...posledná časť ale nie je brutal...to je priam MASAKER ktorý rozseká všetky tri série komplet za 20 minút !!! taká zmena a také kombo premety nastali,že idem na balkón aby som na ulici videl prichádzať štvrtú sériu ktorá bude musieť SAKRA KURVA toho veľa vysvetliť :))) paráda..teším sa...seriál seriálov ! 4.séria žiaľ zaznamenal som úpadok a miestami až výpadok vecí ktoré máme na tomto seriály radi...nebolo to zlé ani nejaký výrazný odklon ale seriál sa začína opakovať a poznať aj úpadok napätia a nepredvídateľnosti. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Testosteronová jízda dvou alfasamců a poměřování ptáků v dosud nevídaném měřítku. Jak Damian tak Paul dávají do svých rolí maximum a je problém fandit jen jednomu z nich, naopak sympatie se postupně přelévají z jedné strany na druhou. Maggie Siff, jakožto ledovec schopný odrážet ony dva ledoborce s lehkostí bytí, je vynikající. David Costabile je figurku vskutku zábavnou, přesto z něj jde respekt. Nevěřil bych, že mě bude bavit sledovat dějiště financí, ale stalo se. ()

Reklama

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

Narcismus je vlastnost, která vede k soutěživosti, manipulacím a lžím. Skupinový (kolektivní) narcismus vede k fašismu. Narcismus brání komunikaci a vzájemnému pochopení mezi lidmi, roztáčí kola konzumu, rozpoutává války. Je nám všem vlastní, máme k němu všichni sklony a je na každém z nás, aby se s ním vypořádal. Tenhle seriál narcismus glorifikuje. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

PRVNÍ SEZÓNA: Komu se líbilo The Big Short, bude z akcionářské konverzačky Billions zákonitě unešený. Giamatti ve své životní roli. PILOT mě zaujal zhruba od okamžiku, kdy jsem si uvědomil, že je Brody vážně už dávnou minulostí: skoro jako by ani nikdy nebyl. Tak dobrej je Lewis herec a tak snadno a rychle se bez problémů stává další novou seriálovou postavou. Něco mi holt už po první hoďce říká, že tyhle finančnické hádky s Giamattim budou opravdu stát za pozornost. Nadšení, a nejen opatrné. Páč Showtime. ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Seriál zo suchopárneho prostredia obchodovania na finančných trhoch, ktorému dávajú šmrnc motivácie jednotlivých postáv, pričom nie vždy sa jedná o peniaze. Rozhodne mal od začiatku poriadne ambície, či už sa jedná o priemerných divákov alebo profesionálnych kritikov. Za seba môžem povedať, že som sa vždy na ďalšiu časť tešil a technicky je to zmáknuté tak dobre ako sa len dá. Napriek všetkému to predsa len nezanechalo vo mne taký ťažkotonážny dojem, aby som šiel až na 5 hviezd alebo mal chuť si seriál pozrieť znova. Z hercov by som (nie vyzdvihol) ale určite spomenul Maggie Siff, ktorú som vôbec nepoznal, ale svoju postavu zahrala úžasne, vniesla do nej kus elegancie z ktorej zasa vyžarovala charizma a atraktivita. Druhú sériu si ujsť nenechám, ale ako som spomínal, nemienim si ho ani zopakovať. ()

Galerie (1 448)

Zajímavosti (6)

  • Seriál se natáčel ve čtvrti, kde skutečně bydlí herec Paul Giamatti, který hrál Chucka Rhoadese. (tedvidek94)
  • V 4. epizóde 1. série sa objavila v malých cameo rolách trash metalová legenda Metallica. (Irktus)

Související novinky

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (více)

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

22.08.2021

Slavný herec a komik Hank Azaria ztvární jednu z vedlejších rolí současného šéfa Appleu Tima Cooka v novém antologickém seriálu Super Pumped od stanice Showtime. Projekt se bude zabývat vzniky… (více)

Reklama

Reklama