Reklama

Reklama

Miliardy

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2023), 78 h 58 min (Minutáž: 49–61 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, Liz Celeste, Marko Caka, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Držitelé cen Emmy® a Zlatý glóbus® Paul Giamatti a Damian Lewis excelují ve spletitém dramatu o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Mazaný a protřelý státní zástupce Chuck Rhoades (Giamatti) se dostane do ostrého střetu s geniálním, ambiciózním králem spekulativních investičních fondů Bobbym "Axe" Axelrodem (Lewis). Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomhle aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Lachtaan k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2016) (S01) 

Tak nějak jsem dospěl názoru, že Showtime je jednou ze stanic s nejlepšími výtvory v dějinách televize (viz mí milovaní Shameless), a proto jsem musel s velkou chutí po nějakém velmi obyčejném dramatu sáhnout zrovna po Billions, třebaže v záplavě obrovského množství serošů, co bych rád zhlédl, disponují rovnou šesti, brzo již sedmi řadami. A ta první byla přímo perfektní! [viděno na SkyShowtime] ()

Série 2 (2017) (S02) 

Zdejší čísla nelžou, se svou druhou sérií do toho Billions ještě víc šlapou, ještě víc se rozjíždí zběsilý byznys i nelehké vztahové peripetie a duo ústředních rivalů si ještě víc vjíždí do vlasů. Co víc si přát od neutichajícího seriálového zážitku?! [viděno na SkyShowtime] ()

Série 3 (2018) (S03) 

Ve třetí sérce seriálu o vysokých číslech a vysokých postech ve společnosti se oproti nadupané druhé přeci jen trochu polevilo, mně osobně nejvíce nesedlo absolutní rozkmotření Axelrodových a odchod Malin Åkerman ze seriálu. V téhle švédské dvojnici Kirsten Dunst jsem viděl obrovský potenciál přímo pro rozvoj zdejšího dění, bohužel se ale musíme nadále obejít bez další ženské postavy. Naštěstí konec celé sezóny přinesl zásadní zvrat, ze kterého se bude slušně těžit v těch následujících. [viděno na SkyShowtime] ()

Série 4 (2019) (S04) 

V létě jsem jel Miliardy rychlostí blesku, jelikož byly akurátním seriálem, co se dá hravě sledovat více jen poslechem, než plnohodnotně i s obrazem a v práci to šlo raz dva. Pak léto pominulo, začaly povinnosti a já se odvrátil v omezeném časem k poutavějším seriálům. Ne že by Billions stále nebavily, ale kouzlo prvních dvou sérií je fuč. Přesto hodlám dojet. [viděno na SkyShowtime] ()

Související novinky

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (více)

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

22.08.2021

Slavný herec a komik Hank Azaria ztvární jednu z vedlejších rolí současného šéfa Appleu Tima Cooka v novém antologickém seriálu Super Pumped od stanice Showtime. Projekt se bude zabývat vzniky… (více)

Reklama

Reklama