Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 1
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer 1

Recenze (331)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Pilot a prvotní díly dávaly trochu více naděje, než bylo následně naplněno. Nebál jsem se dát 4 hvězdy rozjíždějícímu se projektu stanice CW. Ale už jsem trochu vystřízlivěl z toho počátečního "úžasu". Upadá to do průměru a míří směrem, který se mi vůbec nelíbí. Přijde mi to jako točené pro teenagery, na což nejsem moc zvědavý. Čekal jsem řežbu a boj o život, tohle je takové opižláváníčko. Chybí mí tam i některé prvky sci-fi, ale to už bych chtěl asi moc, takhle to je za 50%. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Fascinujúca a nebezpečná vec v jednom, to sa nevidí každý deň. KILL OR BE KILLED - to je, oč tu běží. A to čo má byť? Asi 5 najväčších strachov ľudstva v jednom seriáli. Je návykový a zaujímavý, to áno. Lenže prečo točiť niečo tak deprimujúce, násilné a načo si zahrávať s pudovým strachom divákov? V realite človek zažije až príliš negatívnych emócií na to, aby bolo správne mu ich servírovať aj na obrazovke. Qui bono? Po 30. dieloch mám toho už dosť. ()

Reklama

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak jsem tenhle seriál před lety shlédl jenom kvůli Henry Ian Cusickovi a i když to často právě on zachraňuje, tak je to celkové hrozně lidl seriál. Ten nápad je fakt skvělý a hlavní motiv druhé a třetí série je hrozně super, ale ty postavy, které se ve většině skládají z teenagerů, jsou často fakt na facku. Třeba takové postavy Raven nebo Octavie, u mě často vyvolávaly můj vnitřní hněv a potřebu svrhnout vládu a nastolit patriarchát. Takže když opomeneme, že to má tak čtvrtinový rozpočet, scénaristy, kteří jedou minimálně crack a v celku hrozné herce, tak se jedná o ucházející alternaci na LOST. Jakože proč ne. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Až na naléhání mého okolí jsem konečně pustila tento seriál. A jsem ráda, že je to za mnou. Ty 4 díly, co jsem shlédla mi bohatě stačily a více nepotřebuji :) Nejsem zastánce "zeleného plátna" všude, kam se podíváš a tudíž toto není pro mě. Více mě zajímala situace na "lodi", na které byli přeživší, kteří na planetu Zemi nikdy nevstoupili, než Ti, kteří dostali to "privilegium" a byli posláni na Zemi. Pro mě nic moc, hodně hodně špatných digiálních efektů, stejně příšerné herecké výkony a vlastně mi je jedno, co se bude dít dál :D :D ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V žádném případě nebrat vážně komentáře zdejších dementů..nejedná se o žádné Beverly Hills v lese. Umírá se tu hodně, moc, až bych řekl příliš. Bohužel jen jedna jediná smrt ve mě vyvoala nějaké emoce. Celý seriál je totiž založenej na logice zabiju vás 3 abych zachránil jednoho :( Je tu plno nelogických míst, scén a všeho, ale nemá smysl se tím zaobírat...Seriál, ale naprosto přesně vystihuje podstatu lidského uvažování, chut přežít za každou cenu, neschopnost se domluvit atd...Nejvíc na seriálu zamrzí viditelnost nižšího rozpočtu na efekty atd.. ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • Písnička, která hraje při vzpomínání, je „Cigarettes After Sex“ od Apocalypse. (Duoscop)
  • Prístroj, ktorý našli strážnici v aute, hral melódiu známej skladby "Carol of the Bell". (metal.storm)
  • Ricky Whittle (Lincoln) ze seriálu odešel na vlastní žádost, a to kvůli jiným projektům. (Duoscop)

Reklama

Reklama