Reklama

Reklama

Murder One

(seriál)
  • Slovensko Vražda prvého stupňa
všechny plakáty
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (1995–1997), 31 h 33 min (Minutáž: 44–48 min)

Hudba:

Mike Post

Hrají:

Mary McCormack, Michael Hayden, J.C. MacKenzie, Barbara Bosson, John Fleck, Daniel Benzali, Anthony LaPaglia, D.B. Woodside, Stanley Tucci, Dylan Baker (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Theodor Hoffman (Daniel Benzali) je prominentní obhájce prestižní advokátní kanceláře v Los Angeles. Po několika povedených obhajobách bohatých klientů se dostává k případu brutální vraždy patnáctileté Julie Castello (Bobbie Phillips). Z její vraždy je obviněna mladá Hollywoodská hvězda Neil Avedon (Jason Gedrick). Niel má problémy s alkoholem a drogami, což bylo také důvodem k jeho obvinění. Celá seriálová sezóna je sice protkána i jinými případy, ale velká část dílů pojednává právě o případu Neila Avedona. (Terva)

(více)

Recenze (2)

anderson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria tohto napínavého seriálu rieši vraždu mladej (ale vonkoncom nie nevinnej) ženy. Od spáchania zločinu až po prekvapivé rozuzlenie. Jedna z dvoch detektíviek, ktorých pointa neuráža inteligenciu. Druhá séria je odpad najhrubšieho zrna. (20.10.2004) ()

danecek24

všechny recenze uživatele

53. Zlatý Glóbus za rok 1995 - nominace (2) - Nejlepší seriál (drama), Nejlepší herec v seriálu (drama) - Daniel Benzali ()

Reklama

Reklama