Reklama

Reklama

Dobrodružství kriminalistiky

(seriál)
  • Západní Německo Täter unbekannt - Sternstunden der Kriminalistik (více)
TV spot 9
Československo / Západní Německo / Francie, (1989–1993), 21 h 36 min (Minutáž: 49–52 min)

Hudba:

Karel Svoboda

Hrají:

Boris Rösner, Petr Kostka, Ladislav Mrkvička, Ondřej Havelka, Vlasta Fabianová, Nelly Gaierová, Ladislav Frej st., Daniela Kolářová, Luděk Munzar (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(26)

Oblíbený detektivní seriál v režii A. Moskalyka o boji práva se zločinem, ve kterém se rodila vědecká kriminalistika. Každá epizoda je věnována jedné kriminalistické disciplíně, jenž se uplatnila u soudu a později byla uznána jako nezvratný a usvědčující důkaz. (Česká televize)

Recenze uživatele vander19 k tomuto seriálu (1)

Dobrodružství kriminalistiky (1989) 

Jeden z najlepších, ak nie najlepší seriál z prostredia bývalej federatívnej republiky. Veľmi pútavo vyrozprávané príbehy toho, prečo je dnes CSI a podobné vtákoviny tak obľúbené vo svete. Osobne ma fascinuje atmosféra každej jednej časti. Či už sme v Rakúsko-Uhorsku, USA, Nemecku alebo u frantíkov. Má to svoje husté čaro. Musím priznať, že koment píšem až po druhom prezretí tohto seriálu, keď som ho zhliadol prvý krát bol som dosť mladý, ale sa mi ľúbilo to, že ČT ho nasadzovala pred zápasmi Ligy Majstrov. Tak sa mi to čakanie na kvalitný futbal spestrilo takouto bombou. ()

Reklama

Reklama