Reklama

Reklama

Doktor Martin

(seriál)
  • Velká Británie Doc Martin
TV spot 1
Velká Británie, (2004–2022), 62 h 31 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Martin Clunes, Caroline Catz, Ian McNeice, Joe Absolom, John Marquez, Selina Cadell, Jessica Ransom, Eileen Atkins, Stephanie Cole, Katherine Parkinson (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(79)

Obsahy(1)

Úspěšný londýnský chirurg Martin Ellingham se rozhodne dát vale městu i kariéře a odchází na venkov do ospalé vesnice Cornish, aby se zde působil jako praktický lékař. Má sice skvělé chirurgické schopnosti, ale naprosto mu chybí schopnost komunikovat s lidmi, což jeho novým pacientům brzy začne jít na nervy. Navíc je v ordinaci zmatek po jeho předchůdci, lékařské vybavení je neopravitelné a v záznamech o pacientech panuje nepořádek. "Korunou" jeho nové praxe je ovšem Elaine Denhamová, nejneschopnější sekretářka v kraji, kterou zdědil po svém předchůdci. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele DocBrown k tomuto seriálu (1)

Doktor Martin (2004) 

Neviděl jsem dost abych hodnotil, ale seriál mi bude navždy připomínak krásnou přístavní vesničku Port Isaac, kde se seriál točil. Když jsem měl dovolenou nedaleko, byl jsem upozorněn, že tam rozhodně musím zajet a stálo to za to. A když jsem se vrátil unavený na hotel, zapl televici, a on tam zrovna Doc Martin. ()

Reklama

Reklama