Reklama

Reklama

Sanitka 2

(seriál)
Trailer
Česko, 2013, 12 h 29 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Filip Renč

Scénář:

Ivan Hubač

Kamera:

Petr Hojda

Hrají:

Jiří Dvořák, Jaromír Hanzlík, Dagmar Havlová, Pavel Zedníček, Zlata Adamovská, Marek Vašut, Petr Kostka, Tomáš Juřička, Michal Dlouhý, Iveta Jiřičková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pokračování legendárního seriálu z 80. let minulého století. Zažijeme setkání s původními postavami, nyní již o něco staršími, i s postavami úplně novými, které se připojují k třináctidílnému televiznímu románu o záchranné službě těchto dní. Je to stejný úkol jako před lety, ale přesto se v mnohém změnil, stejně jako se změnila doba i lidé, kteří v ní žijí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Lalaith22 k tomuto seriálu (6)

Epizoda 1 (2013) (E01) 

Dobrý úvod, kdy se seznámíme se všemi důležitými postavami. Velmi se mi líbí, jak v rámci několika rozhovorů dokázali shrnout, co se stalo mezi posledním dílem Sanitky 1 a dnešní dobou. ()

Epizoda 2 (2013) (E02) 

Lepší, než první díl. Seznámení s dalšími postavami a rozběhnutí hlavních zápletek. Velmi zajímavá zápletka, když ředitel vyhodí zaměstnance, který krade naftu a poté přijedou pozdě k případu. ()

Epizoda 3 (2013) (E03) 

Celý díl, stejně jako celý seriál drží herecké výkony Jiřího Dvořáka a Dagmar Havlové. Zápletka s bezdomovci je dost mizerná a scény s panem Srstkou a s panem Lábusem jsou naprosto kýčovité a trapné. ()

Epizoda 4 (2013) (E04) 

Díl začíná pěkně zostra a při oživování miminka a bezmocnosti rodičů musí všem naskočit husí kůže. I když tato záchrana dopadne dobře, tak je to pro mě stejně nejdrsnější ukázka práce lékařů. Ostatní záchrany - náhodná žena, která padne k zemi nebo sebevrah na stadionu, jsou už spíše úsměvné, někdy nudnější. ()

Epizoda 5 (2013) (E05) 

Docela nudný díl, kdy se většina točí kolem nevěrné Mádrové, jejího milence Bláhy a žárlivého manžela. Zásahy u podchlazeného, okradeného opilce nebo celá část s Theem je docela nezáživná. Ke konci opět uřvaný Srstka, který by v seriálu vůbec nemusel být a jen kazí scény. ()

Epizoda 6 (2013) (E06) 

Velmi dobře zpracovaný soud doktora Kaderky kazí dějová linka, která se týká Áni. Když je Áňa z fetovaná v práci, vypadá to ještě, že tenhle příběh bude mít nějaký zajímavý děj, ale v momentě, kdy uvidíte tančícího Lábuse, tak pochopíte, že je to ztráta času. Je to velká škoda, protože vyhrocená situace kolem doktora Kaderky je velmi zajímavá a napínavá. Chápu, že to autoři museli nějak odlehčit, ale tohle je trochu přes čáru. ()

Reklama

Reklama