Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer

Recenze (331)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nenazval bych to přímo alergií. Na CW mě ale přesto cosi permanentně odpuzuje. Takže i když si to chci jak se patří užít, stejně mi na pilotu vadí ty směšný teen dialogy, urážející herecké výkony a častokrát nechtěně zabitá atmoška... Má to svý nadupaný momenty a uteče to jedna báseň, zápory ale zatím převládají. Jestli si to další týden zapnu, tak jenom kvůli tý uhrančivý brunetce. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Až na naléhání mého okolí jsem konečně pustila tento seriál. A jsem ráda, že je to za mnou. Ty 4 díly, co jsem shlédla mi bohatě stačily a více nepotřebuji :) Nejsem zastánce "zeleného plátna" všude, kam se podíváš a tudíž toto není pro mě. Více mě zajímala situace na "lodi", na které byli přeživší, kteří na planetu Zemi nikdy nevstoupili, než Ti, kteří dostali to "privilegium" a byli posláni na Zemi. Pro mě nic moc, hodně hodně špatných digiálních efektů, stejně příšerné herecké výkony a vlastně mi je jedno, co se bude dít dál :D :D ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S02e01: Prvú sériu som prestala pozerať cca v polke, pilota druhej som si pustila viacmenej aby som zistila, či sa niekam posunuli. Tož posunuli, nie že nie, ale každodenné starosti sú okolo a okolo stále o tom istom. // Zatiaľ do s01e04: Neveľmi bystrí teenagere delikventi v podivnom lese. A nezhodnú sa ani len na tom, čí sa zostávajúcich pár stovák ľudí s nimi na planétu zmestí alebo je lepšie stať sa onedlho 100% žijúcich ľudí. Ale uznávam, zatiaľ sa na to pozerá dobre. :) ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tuctový seriál od CW, který se zaměřuje na mladé lidi v nehostinném prostředí. U těchto typu seriálů je největší problém asi vykreslit charaktery postav. To se zde moc nepovedlo a chování se tu hodně rychle mění, snaží se tvářit hrdinsky a celej děj je moc průhlednej. Herecké obsazení mě vůbec nebavilo a jediná Octavia mi trochu přirostla k srdci i když to nepochybně byla tak trochu kráva. Sice jsem tu vypsal převážně negativa, ale na seriál se koukat dá a poslední díl první série mě docela dost bavil. Jsem rád, že jsem od toho nic moc nečekal a bohužel taky nic moc nedostal. Pro mě moc naivní a jak jsem zmiňoval tuctový. Po první sérii ukončuju. 45% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. a 2. seria - 4* Skvely napad,len malo vyuzity postapo potencial,riesia sa len problemy medzi ludmi,postapo moze ponuknut aj viac. 3. seria - 5* City of light, velmi dobre premyslene. 4. seria - 3* Zase bojuju len medzi sebou a nic nove,hlavne postavy stale preziju,nic necakane. 5. seria - 4* Znova medziludsky konflikt, aspon ze novi protivnici. 6. seria - 4* Nove prostredie, nove moznosti. ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • Seriál se mimo USA natáčel také v Kanadě. (Varan)
  • Na začátku epizody hraje „Evil“ od Interpolu. (Duoscop)
  • Ricky Whittle (Lincoln) ze seriálu odešel na vlastní žádost, a to kvůli jiným projektům. (Duoscop)

Reklama

Reklama