Reklama

Reklama

To je vražda, napsala - Série 1

(série)
Drama / Komedie / Krimi / Mysteriózní
USA, (1984–1985), 17 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Angela Lansbury, William Windom, Ron Masak, Tom Bosley, Michael Horton, Herb Edelman, Bradford Dillman, Gregg Henry, Rosanna Huffman, George DiCenzo (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (2)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série o jedné tetě kdesi z Maine, která začala psát detektivky a začalo jí to vynášet. První řada přináší veskrze průměrné díly s pár výjimkami. Mně se nejvíc líbí první dvojdíl Vražda Sherlocka Holmese (protože maškarní, Jess jako víla a Preston Giles), druhý Smrtící hurkán (protože nahlídneme Jess do bejváku), šestý Milenci a jiní vrazi (protože dlouho váháte, jestli je mladíček s poměnkovýma očima, kterýho znám z Columba padouch nebo ne), čtrnáctý Má láska je za velkou louží (protože tajemný pronásledovatel živí dobrou atmosféru) a devatenáctý (jeden z nejlepších dílů v tomto seriálu vůbec). V této řadě ještě Ron Masak není šerif Mort Metzger a William Windom není doktor Seth Hazlitt. A je to jediná řada, kde je postava kapitána Ethana Cragga - u té mi přijde, že je škoda že vypadla, je to sympaťák. ()

Reklama

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku epizody Rita Bristol (Vivian Blaine) sleduje černobílý film, o kterém říká, že se nazývá „Moon Over Rio“. Scéna je ve skutečnosti z filmu Three Little Girls in Blue (1946) a Vivian Blaine zde zpívá píseň „Somewhere in the Night“. (chrispe)

Reklama

Reklama