Reklama

Reklama

Endeavour

(seriál)
Trailer 2
Krimi / Drama / Mysteriózní
Velká Británie, (2012–2023), 59 h 8 min (Minutáž: 88–120 min)

Scénář:

Russell Lewis

Hrají:

Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser, Sean Rigby, Jack Laskey, Simon Kunz, Jonathan Hyde, Nigel Cooke, Chris Larkin, John Light, Rosalind Halstead, Tom McKay (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(36)

Seriál se odehrává v 60. letech a soustředí se na začátek kariéry Endeavoura Morse na pozici policejního strážníka. Morse se s partnerem detektivem Fredem Thursdayem zapojí do vyšetřování v Oxfordu. (Viasat)

Recenze uživatele Víteček k tomuto seriálu (8)

Pilotní díl (2012) (S01E01) 

Relativně standardní detektivka. Dobře zpracovaná, ale ničím příliš nevybočující. Morse a Oxford jsem nikdy neviděl, takže mi asi unikly některé narážky, ale nemohu říct, že by to bylo výrazně na obtíž. Když od toho člověk neočekává nic převratného, dostane kvalitně zpracovanou detektivku. Nic víc, nic méně. ()

Domov (2013) (S01E05) 

Je to OK. ()

Coda (2016) (S03E04) 

"Doktoři mi nedávají naději... tak nic, už je to v pohodě." Jako cože? Mezitím si tam Morse ve vypjaté situaci řeší případ a sotva si všímá okolí. Já mít takové rukojmí, tak se na to vykašlu a jdu domů. Na hraně 2 a 3 *, ale je třeba trošku srazit známku, takže 2. ()

Sklizeň (2017) (S04E04) 

Linie s Joan a jednání všech zúčastněných mi už leze krkem. K tomu pohanské slavnosti, které nesmí na britském venkově chybět, trocha mystična a moderní elektrárna bez zaměstnanců a není tu zrovna dobrý předpoklad pro dobrý díl. ()

Múza (2018) (S05E01) 

Díl, který svým zpracováním vázne. Policie v něm vůbec nic nevyřeší a ani se moc nesnaží, spíš jen tak běhají od člověka k člověku a povídají si. Zpracování odhalení pachatele divákům navíc není vůbec dobře udělané a zanechalo trochu pocit rozčarování. ()

Barvy (2018) (S05E04) 

Bum a celé to vybuchlo a skončilo na menší kousky, než je šroubek z brýlí. A ten je sakra maličký. ()

Kvartet (2018) (S05E05) 

A jak se nám to všechno pěkně spojilo dohromady. Nic lepšího být nemohlo. ()

Rekviem (2018) (S05E06) 

Chtěl jsem pro jednou dát lepší známku, protože díl měl docela slušnou atmosféru, ale s tou košilí je to prostě celé špatně. Takováhle blbost dokáže zabít celou kriminální zápletku. Když to neumíte napsat, drahé scénáristky a scénáristé, tak to prosím nepište. ()

Reklama

Reklama