Reklama

Reklama

Banánové rybičky

(pořad)
  • Česko Banánové perličky (více)
Talk-show / Komedie
Česko, 1999, 360x30 min

Účinkují:

Halina Pawlowská (moderátor), Jitka Asterová, Aňa Geislerová, Marián Labuda st., Gabriela Osvaldová, Ilona Csáková, Jaroslav Hutka, Irena Pavlásková, Bára Basiková, Anna K., Peter Nagy (více)

Obsahy(1)

Zábavná talk show Haliny Pawlowské v České televizi. Jednotlivé díly měly podtitul „jak přežít (substantivní vazbu)“, v pozdějších letech i volnější „jak (infinitivní vazba)“. Pořad se začal vysílat v roce 1999 a skončil koncem roku 2007. (duklak2)

Recenze (183)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Halina osvěžila formát české naivní talk show o sestřihy většinou dabovaných amerických komedií a nenutila hosty k osobním zpovědím, ale hovořila s nimi na téma. To pořad povýšilo, ačkoli méně let vysílaní by mu postačilo. Rozhodně mám lepší zážitek z názorů lidí, kteří již něco dokázali, než z extrémistů jako je Aleš Cibulka. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Moje mamka měla Halinu ráda, tak hodnotím částečně i za ni. Když byl dobrý host (např. Ivo Šmoldas), mohly jsme se uchechtat. Nudní hosté = samozřejmě nudné díly, tomu se u tohoto typu pořadů asi nelze vyhnout. Halina samotná pak obvykle vzbuzuje emoce vyloženě kladné (hlavně baculky ji mají rády) nebo záporné (většina mužů ji nesnáší). Mně nevadí, ani nejsem její kdovíjaká fanynka,, takže za její osobu procenta nestrhnu:-). Kvalita "Banánových rybiček" postupně klesala, ale za jejich nejlepší éru si 3* imho zaslouží. 59% ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Umění včas odejít. To se Halině nepovedlo. A tak později už jen se objevila na obrazovce a já ji byl nucený vidět, tak se mi dělalo špatně. Proč? Proto neustálé dokola prováděné vystupování, kdy hosti jí už jen sloužili, aby zvedla sama sebe. Ale vzala si velkou hypotéku, takže potřebuje tyhle ne špatně honorované pořady. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Banánové rybičky aneb jak se sama ztrapnit před hosty a pozvaným publikem. Kouzlo pořadu netkví ani tak v Pawlowské a jejích rádobyvtipných historkách a citátech (navíc ačkoliv často vydávaných za její, jsou známé již déle a odjinud..). Kouzlo tkví tak jako v podobných formátech v pozvaných hostech, z nichž někteří díky své vtipnosti a pohotovosti udělali pořad stravitelnějším... * ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Pořad Haliny Pawlovské, je pro mě nezajímavý. Halina vypráví příběhy, kde vaří z vody a navíc si vše přibarví k obrazu svému.. Její rádoby moudra, které jsou mimo mísu a ona sama myslí, jak jsou vtipná mě hlava nebre. Kdyby nebylo hostů, na kterých to převážně stojí, hodnotil bych tuto kulturní žumpu odpadem. * ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Pawlowská při produkci spolupracovala s časopisy Šťastný Jim, Reader's Digest Výběr, z nichž pocházejí některé citace a videodistributorem Warner Home Video, který poskytoval ukázky z filmů. (Kmotr76)
  • Název pochází z povídky J. D. Salingera „Den jako stvořený pro banánové rybičky." (Kmotr76)
  • Zprvu byla show vysílána jako čtrnáctideník, od září 1999 týdně. Pořad se vysílal bezmála osm let. (Kmotr76)

Související novinky

Vysílá studio Brno

Vysílá studio Brno

11.10.2016

Pojďte si zahrát AZ kvíz a moderovat zprávy ve výstavě na Špilberku. Vybrat písmenko a správně odpovědět, zasednout před mikrofon a čtecí zařízení a přednášet zprávy, nakouknout do zákulisí slavných… (více)

Reklama

Reklama