Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu 1
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 1

Recenze (1 187)

Dr.film odpad!

všechny recenze uživatele

Celé to působí jako výtažek z Novácké estrády (náhoda nebo záměr?). Třepotající se kulisy, herecký projev pod úrovní první klapky a režie, která prakticky nejde znát. Všemu dává korunu scénář - vhodný možná tak na vytření zadnice. Po dosledování asi čtyř dílů je mé hodnocení definitivní a řadím tento seriálový paskvil do šuplíčku vedle Rodinných pout. ()

3DD!3 odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem celou úvodní znělku a + - minutu samotného... ehm... děje (?) než jsem se zvedl z gauče a sáhl pro ovladač (a přepnul na jiný kanál samozřejmě). Moje nálada byla na tak špatné úrovni, že jsem si musel skočit pro DVDčko MIZERŮ a vymazat si celou tu poučnou zkušenost z hlavy něčím normálním (abych si nezkazil zbytek týdne). ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Vím, že bych neměl hodnotit po úvodních titulcích a pár upoutávkách, ale nějak si nemůžu pomoc. Víc jsem nevydržel, takže je to jasný. To i z Rocky Horror Picture Show jsem utekl až po pár minutách. Jako líheň několika denních sereblitek, které zapadnou dřív, než si člověk vzpomene na jejich jméno, to asi funguje, ale jako seriál v TV? Kvalita venezuelská a výkony prima:-)) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tak jsem na to přišla! Pokud se na "Růžovku" (která už dávno není Růžovka, ale jakýmsi přestřeleně zařízeným skleníkem, která prý má představovat nemocnici) díváte jako na parodii na český národ, tak je to vlastně docela vtipné a dá se na to dívat. Ale nebudu tvrdit, že mi u toho neubývají mozkové buňky, to bych lhala. Holt "vrchol české tv zábavy".S nadsázkou 2*. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Pravda nikdy jsem neviděl jedinou episodu, ale když občas skončí nějaký pořad, začne tohle ,,dílo" a nikdo to nestihne přepnout a chvilku to běží, tak je to tak otřesné, že si to dovolím i ohodnotit. Už kamera je něco nepochopitelně amatérského a co teprve herecké výkonu, vždyť to je jak kdyby vzali náhodné lidi někde z ulice a dali jim všem role. O příběhu moc nevím, ale to co vím je zasloužených 5% ()

Galerie (4 695)

Zajímavosti (122)

  • V roce 2014 musel kvůli zdravotním potížím opustit na pár dní natáčení herec Ota Jirák, představitel doktora Pantoflíčka. Herec skončil v nemocnici, kam se za ním vypravil i štáb a natáčení několika záběrů tedy netradičně probíhalo ve skutečné nemocnici. (fiLLthe3DD)
  • Ve dvacáté osmé episodě čtrnácté série seriálu („Matka tygřice“) roli moderátora televisního pořadu Tvoje tvář má známý hlas (od r. 2016) ztvárnil jeho skutečný moderátor Ondřej Sokol, který v seriálu již ztvárnil roli MUDr. Prokopa Holého, a dokonce jej režíroval. (JoranProvenzano)
  • V 87. dílu, kdy se Hruška (Jiří Langmajer) v nemocnici hádá s otcem pacientky kvůli krvi, můžeme v levém horním rohu obrazovky vidět mikrofon. (tyna97)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama