Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (205)

avril4234 

všechny recenze uživatele

Donedávna môj najobľúbenejší seriál -dokonca záľuba. Epizódy sú úplne skvelé, napínavé, plné emócií, dokonca aj vtipné. Herci už možno nepôsobia tak sympaticky (na pár výnimiek), ale ich rola a charaktery sú úchvatné. Veľkým plusom pre tento seriál je aj fakt, že postavy niekedy aj umierajú -dokonca aj tie hlavné. Misie záchranárov sú nabité napätím a emóciami, čo mi presne sadá na môj vkus a vyráža mi dych, keď vidím, ako riskujú svoje životy kvôli pacientom a neustále sami padnú do nešťastia, či dokonca umrú, takže často vyroním aj slzy. Ale napriek tomu, zápory tohto seriálu sa proste nedajú prehliadnuť, i keď mne osobne neprekážajú. Napr. keď nastane výbuch tesne vedľa vrtuľníka, ostane nepoškodený. To je len jeden z mála záporov, ktoré mi však úprimne ani nevadia, ale zdajú sa mi hlúpe. Čo sa týka postáv, najsympatickejší mi je jednoznačne pilot Thomas Wächter, toho úplne milujem a stal sa ďalším dôvodom, prečo zbožňujem tento seriál :D No a sám vrtuľník, najkrajší, aký som videla -absolútna nádhera, bez ktorej by tento seriál ani nemohol byť taký úžasný :) ()

Šandík 

všechny recenze uživatele

Možná přeháním, viděl jsem náhodně jediný díl, ale natočené to je celkem zručně, relativně uvěřitelně a občas je to i vtipné. I když je to už Xtý seriál na podobné medicínsko-záchranářské téma a při pravidelném sledování to asi je i poněkud nudné, neboť z daného schématu holt nelze vytřískat nekonečné množství překvapivých situací... ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Ale kdepáák, tohle není odpad! Medicopter je seriál, který drží vše v solidním průměru a nemá se za co stydět. Nabízí nádherné záběry na Německo-Rakouskou přírodu, mnoho drsných příběhů a nebezpečných situací. Před pár lety jsem se na Medicoptera díval často a bavilo mě to, takže jít pod 3 hvězdičky by mi šlo proti srsti. ()

DrobnohledX odpad!

všechny recenze uživatele

Deutchehumus. Neuvěřitelná helikoptéra, která i když je vypnutá odstartuje během několika málo sekund. Seriál ve kterém se neustále řeší osobní problémy hlavních "hrdinů", především pak kdo měl s kým koitus, proč, kdy, jak a kde. Za zmínku stojí fakt, že do seriálu byly vybraní ti nejméně sympatičtí herci. Tyhle německé sračky jsou zřejmě součástí německého folkloru, protože jim zřejmě rozumí jen němci. ()

Pharao20 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že to všetci odsudzujú už len preto že je to nemecké, musim odporovať.Seriál je kvalitný, herci síce nie sú najsympatickejší ale nemusia byť v každom seriáli fešáci a kozaté blondinky..takto aspon postavy posobia reálnejšie ..je pravda že dej je takmer vždy podľa jednej šablóny, idú niekoho zachrániť a sami sa vždy dostanú do smrtelneho nebezpečenstva...napriek tomu je to ale vždy dostatočne napínavé, nafilmované zručne a akčné scény tiež nie sú špatné a ako plus beriem aj to že nie vždy sa to skončí šťastne ako vo väčšine podobných seriálov, dosť často sa epizody končia smrťou niektoreho z hlavných hrdinov....v konečnom dôsledku ma to vždy udrží pri telke počas celych 40 minut ()

Galerie (661)

Zajímavosti (36)

  • Herečka Julia Cencig, která hraje v seriálu pilotku Ginu Aignerovou, si v tomto seriálu zahrála již dříve, a to motorkářku v epizodě „Věřina smrt". (patrik1177)
  • Herec Urs Remond, který hrál v seriálu doktora Marka Harland, si zahrál v seriálu již dříve, a to pilota letadla v epizodě „Jak štvaná zvěř“. (patrik1177)
  • Poté, co Peter (Serge Falck) vrhá po gangsterovi batoh, je možné si všimnout, že ve vrtulníku ho má znovu. (patrik1177)

Reklama

Reklama