Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku

(seriál)
  • USA The Big Bang Theory (více)
Trailer
USA, (2007–2019), 95 h 19 min (Minutáž: 18–25 min)

Hrají:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, John Ross Bowie, Aarti Mann (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(279)

Leonard a Sheldon jsou dva brilantní fyzici – kouzelníci v laboratoři, ale společensky nemožní mimo ni. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě. Leonard se věčně snaží hledat lásku, zato Sheldon je naprosto spokojený s videochatováním se svou platonickou partnerkou Amy Sarah Fowlerovou. Nebo s hraním startrekových 3D šachů se stále se rozšiřujícím okruhem známých, a to včetně kolegů vědců Koothrappaliho a Wolowitze a roztomilé mikrobioložky Bernadette, Wolowitzovy novomanželky. (TV Prima)

(více)

Diskuze

tom.cube

tom.cube (hodnocení, recenze)

Přemýšlel jsem, jestli na ten první příspěvek o dabingu reagovat, ale řekl jsem si, že ten flamewar nechám po třístýpadesátýprvní rozjet někoho jinýho... :D

KateDee

KateDee (hodnocení, recenze)

Zase dabing :D Mně osobně se teda u TBBT líbí, vlastně jsem ho nejdřív sledovala na Coolu a přišlo mi to super. Teď už by se mi to asi tolik nelíbilo, protože od 2. série jsem zvyklá na originál, ale člověk by si zase zvykl po pár dílech. Já osobně neznám vyloženě příšerný český dabing, všechno je to o zvyku. Jediný strašný, se kterým jsem měla tu čest, byl původní novácký dabing Buffy, kde se měnil hlas postav, jména a občas i celý věty.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

wenca

Ha! Ghoulomil! Nehrals taky tu novou ceskou modifikaci? Bozi, ne? Az me stve, ze uz jsem to dohral, asi to dam jeste jednou s jinak stavenym charakterem.

na příspěvěk reagoval wenca

MovieMisko

MovieMisko (hodnocení, recenze)

Gryphon

Dobre neviem co by som povedal ja keby som zacal pozerat po ang. ale viem ze po cesky by sa mi to nezapacilo nikdy ...

Mne ten jeho hlas pride lepsi v slovencine :D preto pozeram s dabingom ..

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

MovieMisko

začal som to pozerať s českým dabingom a od 3. série som to pozeral v originály, no pre mňa je na slovenskom dabingu najhorší ten Sheldonov hlas to sa naozaj nedá vydržať

na příspěvěk reagoval MovieMisko

O0okamioo0O

O0okamioo0O (hodnocení, recenze)

ja som videl 5 sérii po česky po slovensky iba pár častí a 6./7. sériu v originále. a predsa sa mi  viac páči originál čiže podľa mňa to až tak o zvyku nie je. slovensky dabing je otrasný o tom niet reči. 

Uživatel MovieMisko smazal svůj příspěvek.

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

Linda.csfd

jo to většinou platí i u mě s tím souhlasím... ale i v tomhle případě u TBBT to u mě bohužel neplatí... protože když sem se poprvé dostal k TBBT, tak jsem někde stáhl 1. a 2. sérii s dabingem a odkoukal obě série určtiě 2x, možná i 3x krát... takže člověk by řekl, že bych si na ty hlasy měl po 80-120 epizodách "zvykmout", ale pak jsem se náhodou někde dostal k orginálu a k dabingu se již nikdy nevrátil.... :-)

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Gryphon

Takto si vážiš našu reč? Mimochodom ak si chcem pustiť TBBT napr. ku obedu, tak siahnem vždy po verzii so sk dabingom, ktorý je na takéto "ľahké" pozeranie úplne v pohode. Nehovoriac o tom, že som niektoré dialógy boli preložené/rozumel som im viac ako v českej titulkovej verzii.

Linda.csfd

Linda.csfd (hodnocení, recenze)

Queb

Asi taky záleží jestli se divák dostane nejdřív k dabovaný verzi nebo k originální. Pak si zvykne a ta druhá verze se mu celkem logicky nelíbí a nesedí mu. :) Teda samozřejmě, že to neplatí ve 100 % případů. :D

na příspěvěk reagoval Queb

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

Linda.csfd

nechci aby se tady zase zvrhla diskuze k dabingu... :-) jako už tolikrát, ale když občas pustím primu COOL a tam slyšeím např. dali hlas Rajovi, Wovardovi, a hlavně Sheldonovi, tak se mi dělá skoro blbě... zybtek mi mylsím nijak moc nevadí... Amy má v v dabingu takovej divnej, jakože mi k ní moc nesedí, ale nevadí mi... ale u těch tří postav mi vysloveně vadí a přijde fakt hroznej...

na příspěvěk reagoval Linda.csfd

Linda.csfd

Linda.csfd (hodnocení, recenze)

Slovenský neznám, ale v originále mi vadí hlas Bernadette a Leonardovo kvákání. :D Já myslím, že český dabing se povedl.

na příspěvěk reagoval Queb

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

to byla jeden cas desna moda, tyhlencty nahodny zapnuti muziky a tancovacky, ne? Pak to vystridaly Gangnam styly na vsechny zpusoby a buhvi, co se chysta priste, prej mozna neco o tom, jak mluvi liska.

jinak to call me maybe daly docela hezky nase holky v o2 arene, kdyz vyhraly Fed Cup...

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Já jsem si myslel, že to vyřeší v jednom díle, a nebudou takhle napínat. Tak snad se to dořeší dál. To budou tak 1-2 díly zase vztahovky.

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

Houp

no tak mi to přišlo taky... že on je vlastně strašně rád, že má takovou kočku, takovou o který by si ani ve snu nidky nepředstavoval, že by s ním mohla někdy bejt, takže to mu dělá dobře a je rád....

Ale ted když si uvědomil, že by s ní měl bejt do konce života a že by to měla bejt jeho životní partnerka, tak zapochyboval a zapřemejšlel, jestli je to ta pravá s kterou chce strávit zbytek života... :-)

Houp

Houp (hodnocení, recenze)

já se obávám, že je takto rozdělí.. ale jinak mi to přijde jako "pěkný" způsob konce.. takový uvěřitelný.. nebo alespoň já to pochopil tak, že Leonardovi došlo, že ona se k němu nehodí, že ve skutečnosti s ní nechce strávit zbytek života.. ale těžko říct, co tím autoři opravdu mysleli.

na příspěvěk reagoval Queb

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Naozaj nemám rád keď sa cítim neskutočne trápne aj za herca/herečku. Ten smiech to bolo niečo hrozné, asi najhorší moment v TBBT všetkých dôb. Fuj!

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Teorie velkého třesku končí

Teorie velkého třesku končí

23.08.2018

Přestože stanice CBS nedávno naznačovala, že jedná o dalších sériích populárního sitcomu Teorie velkého třesku, nyní se situace změnila. Seriál totiž skončí po aktuální dvanácté sérii. Oznámil to… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama