Reklama

Reklama

Božská mrcha

(seriál)
USA, (2007–2010), 33 h 10 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Nancy Miller

Hrají:

Holly Hunter, Leon Rippy, Kenny Johnson, Bailey Chase, Laura San Giacomo, Gregory Cruz, Lorraine Toussaint, Dylan Minnette, Bokeem Woodbine, Mark L. Taylor (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(46)

Obsahy(1)

Policistka Grace vede nevázaný život a s nikým se nemazlí. Jednoho dne jí Bůh sešle strážného anděla a dá jí poslední šanci, aby se svým životem něco udělala… (oficiální text distributora)

Recenze uživatele bagetka007 k tomuto seriálu (1)

Božská mrcha (2007) 

Tak já vám nevím. Zhlédla jsem celou sérii (resp. poslední dvě série jsem zhlédla před několika týdny) a docela jsem byla překvapena ukončením této série, SPOILER ALERT! takže pokud nevěříme v reinkarnaci, doopravdy tento seriál pokračovat nebude. Ani vlastně nevím, proč jsem se na to koukala. Krimi stránka věci mě v tomto seriálu příliš nezajímala, Earl taky ne, ani ten černoch-vězeň, její BFF taky ne, snad ta její nevázanost k sexu a závazkům mě na tom lákala...i když přiznejme si, že jí na konci série bylo už 50 (mám za to, že i o chlup víc) a přesto, že na svůj věk vypadá Holly skvěle (přesto, že by mohla pár kilo přibrat), už na to začínala být fakt stará. Je fakt, že kdyby to bylo na ní a producenti neukončili tuto sérii proti její vůli, kdo ví, jak dlouho by tu ještě "strašila". Btw. "Božská mrcha"? Really??? ()

Reklama

Reklama