Reklama

Reklama

Dokonalý podraz

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2012), 54 h 34 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Timothy Hutton, Gina Bellman, Saul Rubinek, Beth Riesgraf, Aldis Hodge, Phillip Edward Van Lear, Christian Kane, Jaime Ray Newman, Scott Lowell (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jeden sa vyzná v únikoch. Jeden v boji. Jeden v počítačoch. Jeden v predstieraní. Všetci sú zlodeji, zvyknutí hrať sólo. Spojí ich ale jeden, ktorý má plán. Nikto nemá rád bohaté korporácie, skorumpovaných podnikateľov či politikov. Na súdoch proti nim jednotlivec neobstojí, strácajú obrovské balíky daňových peňazí... A tento tým vždy nájde cestu, ako im podkúriť a pritom trochu pomôcť bežnému človeku bez vplyvu, i sebe. (MoiJe)

(více)

Recenze uživatele vdobes k tomuto seriálu (1)

Dokonalý podraz (2008) 

Slabý odvar o mnoho lepších Podfukářů (Hustle). Tam kde mi v Podfukářích byla každá postava něčím specifickým sympatická, tam je mi v Leverage každá postava velice nesympatická. A to všechno završuje hlavní postava Nate, takhle nesympatický charakter pro diváka mohl vymyslet asi jen velmi zhulený scénárista. Tam kde Podfukářích byl každý podvod proveden velmi promyšleně a o to více originálně a překvapivě, tam je v Leverage zápletka tak umělá, že by na ni přišel i ožralý násoska v bezejmenném zapadákově. Za mě velmi slabý odvar britských Podfukářů. ()

Reklama

Reklama