Reklama

Reklama

Pomsta

(seriál)
USA, (2011–2015), 66 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Henry Czerny, Josh Bowman, Nick Wechsler, Gabriel Mann, Ashley Madekwe, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(89)

Otec Amandy Clarkeové byl neprávem odsouzený na doživotí za zločin, který nespáchal. Po sedmnácti letech přijíždí do městečka Hamptons mladá Emily, která rozjíždí plán pomsty za toto nespravedlivé obvinění. Emily je totiž ve skutečnosti Amanda, která je rozhodnutá, že za utrpení jejího otce zaplatí všichni, kteří jej kdysi zradili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele RedRose k tomuto seriálu (1)

Pomsta (2011) 

Pilot byl vcelku fajn a i když to není nijak světoborný ani inovativní nápad, tak to mělo své možnosti. Bohužel už někde kolem 5-tého dílu bylo jasné, že se z toho udělají rozvleklou, místy až nudnou podívanou... Stále nové a nové vsuvky, které děj jen zbytečně natahují až k utahání... Sérii 22 dílů jsem zvládl, ale kdyby to bylo sestříháno do 13-ti dílů, mohlo to být mnohem lepší a svižnější a místní vysoké hodnocení tohoto seriálu opravdu moc nechápu... Co se postav týče, tak hlavní hrdinka mě po celý čas nepřesvědčila, abych ji postavu úplně uvěřil a nejzajímavější postavou je nakonec spoluspiklenec Nolan, který to s Jackovou pomocí celé zachraňuje... Kdo mě tam vytáčel nejvíc, byla úplně zbytečná postava falešné Amandy a její přítomnost ani smysl do teď nechápu... Ostatní postavy byly relativně v pořádku a casting byl úspěšný, ale závěr první série byl víc než jen zklamáním, protože k žádné luxusní pomstě v podstatě nedošlo, jen byla Greysnovic rodina trochu rozhozená, což opravdu nestačilo a poslední rádoby šokující odhalení, jen diváky navede na druhou sérii... Tu si s prominutím už odpustím, protože tohle nemůže dopadnout jinak, než že se z toho stane telenovelní vztahovka a to opravdu nemám zájem... První série tedy 47% a seriál opouštím... ()

Reklama

Reklama