Reklama

Reklama

Pomsta

(seriál)
USA, (2011–2015), 66 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Henry Czerny, Josh Bowman, Nick Wechsler, Gabriel Mann, Ashley Madekwe, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(89)

Otec Amandy Clarkeové byl neprávem odsouzený na doživotí za zločin, který nespáchal. Po sedmnácti letech přijíždí do městečka Hamptons mladá Emily, která rozjíždí plán pomsty za toto nespravedlivé obvinění. Emily je totiž ve skutečnosti Amanda, která je rozhodnutá, že za utrpení jejího otce zaplatí všichni, kteří jej kdysi zradili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Unnamed k tomuto seriálu (1)

Pomsta (2011) 

Pilot byl zajímavý a i několik dalších dílů stálo za to (námět seriálu si mě jako takový vážně získal), bohužel však úroveň začala rapidně klesat (někdo to tu již zmínil - vedlejší postavy si rozehrály vztahovku a děj se posouval velmi, ale velmi pomalu). Od přibližně poloviny série se věci opět začaly vracet do starých kolejí a poslední díly měly opět poměrně vysokou úroveň. Úplný závěr (návaznost na 2.sérii) se mi příliš nezamlouval a její zhlédnutí jsem ještě dlouho zvažoval. Po překonání prvních deseti minut, kdy jsem byl lehce otráven, bylo vše opět v pořádku. Bohužel se však opakovala situace z první série a spousta dílů byla uměle natahována. Čím dál více se mi taky začal zajídat jejich styl vedení seriálu, který se vždy tváří jako něco sofistikovanějšího, ale přitom zdatně využívá prvky telenovel (snad celá druhá série byla kopií nějakého kolumbijského hitu) a čistě komerčně založených projektů (proč nějak inteligentně zakončit seriál, když má dobrou sledovanost a můžeme to natáhnout na x dalších let?). Neříkám, že o tom současná televize není, ale štve mě, když se klade profit nad kvalitu díla a odkaz, který po sobě zanechá. Sledovatelné to určitě je (přinejmenším série první), jen mě to hrozně vytáčí a zanechává ve mě hořkou pachuť, konec druhé série byl otřesný a tu třetí raději ani rozjíždět nebudu. 1. série 4*, 2. série 3*. ()

Reklama

Reklama