Reklama

Reklama

Pomsta

(seriál)
USA, (2011–2015), 66 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Henry Czerny, Josh Bowman, Nick Wechsler, Gabriel Mann, Ashley Madekwe, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(89)

Otec Amandy Clarkeové byl neprávem odsouzený na doživotí za zločin, který nespáchal. Po sedmnácti letech přijíždí do městečka Hamptons mladá Emily, která rozjíždí plán pomsty za toto nespravedlivé obvinění. Emily je totiž ve skutečnosti Amanda, která je rozhodnutá, že za utrpení jejího otce zaplatí všichni, kteří jej kdysi zradili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Judy24 k tomuto seriálu (1)

Pomsta (2011) 

Seznamte se - Revenge, moje nejnovější seriálová posedlost. Nikdy mě seriálová dramata moc nebrala, ale poslední dobou měním názor. Revenge je dokonale napínavá podívaná, nikdy přesně nevím, co se bude dít, protože to, co scénáristé (Amanda/Emily) vymyslí nemám šanci předpovědět. Z počátku mi úplně neseděla Emily VanCamp, znala jsem ji jenom jako tu hodnou holku z Everwoodu, ale postupem času uznávám, že důvod, proč mi připadá, že hraje nepřirozeně, spočívá v komplikovanosti její postavy. Jak by se mi mohlo zdát přirozené chování herečky, která hraje, že je někdo jiný už přímo v seriálu? Takže ve skutečnosti je Emily VanCamp jenom o poznání lepší herečka, než sama věřím. ()

Reklama

Reklama