Reklama

Reklama

Pomsta

(seriál)
USA, (2011–2015), 66 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Henry Czerny, Josh Bowman, Nick Wechsler, Gabriel Mann, Ashley Madekwe, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(89)

Otec Amandy Clarkeové byl neprávem odsouzený na doživotí za zločin, který nespáchal. Po sedmnácti letech přijíždí do městečka Hamptons mladá Emily, která rozjíždí plán pomsty za toto nespravedlivé obvinění. Emily je totiž ve skutečnosti Amanda, která je rozhodnutá, že za utrpení jejího otce zaplatí všichni, kteří jej kdysi zradili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele hellstruck k tomuto seriálu (1)

Pomsta (2011) 

A cenu za nejnudnější pilot získává.. Revenge! Ne, vážně, takhle utahaný pilotní díl jsem ještě neviděla. Chápu, že příběh se musí rozvíjet postupně a občas chvíli trvá, než se děj úplně rozjede, ale pokud vím, první díl by měl diváka nějakým způsobem nalákat, aby se chtěl podívat i na další epizody. To se u Revenge tedy nestalo. Připadá mi to, jako předvídatelnější a šablonovitější O.C., jenomže plné barbín a kenů a naprosto bez nějakého spádu. A opravdu, jestli ještě někdy uvidím tak "ultra drsnou" hrdinku jako je tahle Amanda Clark/ Emily, tak si začnu hledat větev! Možná, že další díly zkusím, abych jej mohla příslušně ohodnotit, ale bude to chtít opravdu hodně sebemrskačství. ()

Reklama

Reklama