Reklama

Reklama

For All Mankind

(seriál)
  • USA For All Mankind
Trailer 2
USA, (2019–2024), 40 h 5 min (Minutáž: 42–82 min)

Hrají:

Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Jodi Balfour, Shantel VanSanten, Cynthy Wu, Coral Peña, Michael Dorman, Sarah Jones, Edi Gathegi (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Představte si svět, v němž globální vesmírný závod nikdy neskončil. Tento napínavý seriál o alternativním pojetí historie od Ronalda D. Moora (Cizinka, Battlestar Galactica) se soustředí na riskantní život astronautů NASA a jejich rodin. (Apple TV+)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (4)

For All Mankind (2019) 

černý kůň jablečné produkce,který zůstal skrytý za propagovanějším See a obsazením nabité Morning Show.Zprvu jsem tenhle seriál vůbec neměl v plánu,ale nakonec by to byla věčná škoda ho nevidět.Stejně jako všechny ostatní má i For All Mankind slabší chvilky,ale ve výsledku je to působivý,napínavý a místy hodně emočně silný kousek mixující alternativní vývoj dějin s Apollem 13.Nebudu hodnotit do jaké míry je vědecky správně všechno co se tam děje (počítám,že není),protože to vůbec nevadí.Na funkčnosti to téhle sérii nijak neubírá.Dokonce tu dobře funguje i to co je dnes v rámci politické korektnosti potřeba mít všude,tzn. máme tu černochy,homosexuály,ženská práva a máme je tu tak,že to nebije do očí a naopak to působí přirozeně v rámci místního alternativního vývoje dějin.Těším se na druhou řadu...80% ()

Season 2 (2021) (S02) 

druhá řada je slabší než první primárně proto,že víc než na vesmír se zaměřuje na telenovelácké rodinné trable a velmi často přešlapuje na místě.Naštěstí ale i tak dokáže přinést skvělé momenty a přes hrboly se zvládne dokodrcat ke skvělému finále,které přináší naději,že by případná další řada mohla seriál vrátit tam kde byl v první řadě...70% ()

Season 3 (2022) (S03) 

oproti předchozím řadám má ta třetí trochu víc vaty a klidně bych ubral na zbytečném řečnění, ale když dojde na vesmír opět to stojí za to a úroveň v tomhle ohledu nijak neklesla. Tvůrci se opět nebojí nechat zemřít nějakou z postav a některé ztráty jsou i celkem emotivní. Jsem celkem zvědavý, zda bude další série a pokud ano tak o čem bude. Konec je přeci jen otevřený a finální scéna se skokem o víc jak deset let lehce matoucí...75% ()

Season 4 (2023) (S04) 

Pro mě osobně druhá nejlepší série hned po jedničce. Potom co se už na konci třetí řady výrazně skočilo v čase je sice i tady rozjezd pomalejší, ale poté co se rozmístí všechny figurky na šachovnici začnou tvůrci utahovat šrouby směrem k finále, kdy jen divák čeká až se něco strašlivě pose*e a je jen otázkou na které straně. Přitom není úplně jasné komu by divák měl fandit, protože obě strany mají své pro a proti a celá situace není ani zdaleka černobílá. Jedna z vlajkových lodí jablečné televize je tak i nadále ve skvělé formě…80% ()

Související novinky

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

10.10.2022

Scenárista a režisér Andrew Stanton (Hledá se Nemo, WALL-E) se po letech pauzy chystá vrátit za kameru svého nového celovečeráku. Stanton naposledy natočil animák Hledá se Dory pro Pixar, předtím měl… (více)

Apple TV+ nabízí seriály zdarma

Apple TV+ nabízí seriály zdarma

12.04.2020

Na jeden týden nabízí streamovací služba Apple TV+ několik ze svých seriálů všem divákům zdarma. Akce by měla být spuštěna v USA a všech dalších zemích, kde je služba dostupná, tedy včetně České… (více)

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (více)

Disney+ už drtí Apple TV

Disney+ už drtí Apple TV

13.11.2019

Streamovací války započaly a web Business Insider teď čerstvě vydal analýzu, která popisuje start obou nejnovějších velkých streamovacích služeb Disney+ a Apple TV Plus. Klíčová je zde poptávka … (více)

Reklama

Reklama