Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku

(seriál)
  • USA The Big Bang Theory (více)
Trailer
USA, (2007–2019), 95 h 19 min (Minutáž: 18–25 min)

Hrají:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, John Ross Bowie, Aarti Mann (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(279)

Leonard a Sheldon jsou dva brilantní fyzici – kouzelníci v laboratoři, ale společensky nemožní mimo ni. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě. Leonard se věčně snaží hledat lásku, zato Sheldon je naprosto spokojený s videochatováním se svou platonickou partnerkou Amy Sarah Fowlerovou. Nebo s hraním startrekových 3D šachů se stále se rozšiřujícím okruhem známých, a to včetně kolegů vědců Koothrappaliho a Wolowitze a roztomilé mikrobioložky Bernadette, Wolowitzovy novomanželky. (TV Prima)

(více)

Recenze (2 664)

carolinek 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jde o sitcom, je asi nejvydařeňejší který jsem viděla. Je pravda, že některé díly jsou slabší a člověk se tolik nepobaví, ale u jiných dílů je tomu naopak. Nemohu zapomenout na díl, ve kterém na Halloweena vyděsili Shaldona, tento mi utkvěl v paměti a dodnes mi přijde opravdu velmi vtipný ;-) ()

Rorschach_SK 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne jeden z najlepších sitcomov s bravúrne napísanými postavami, ktorý sa na mojom rebríčku bez problémov dotiahol na legendárnu partiu z NY, a často ju aj prekonáva. Nie každému musí tento pseudovedecký - geekovský humor sadnúť, mňa si však získal. Jim Parsons je v úlohe podivného geniálneho teoretického fyzika Sheldona Coopera výborný (pozor, ale nie je to blázon, mama ho dala v detstve testovať) a ak platí, že niektorý herci sa narodili len pre jednu úlohu, tak v tomto prípade je to pravda. Hlavnú partiu dopĺňajú Raj Koothrappali, indický astrofyzik, ktorý bez alkoholu nie je schopný hovoriť zo ženami - Howard Wolowitz, úchylný židovský inžinier a už aj astronaut, ktorý aj napriek svojmu podradnému vzdelaniu na MIT, obrovskej (myslené doslova) majetníckej matke, ktorú sme bohužiaľ či skôr našťastie len počuli a skutočne slizkému humoru, ožení z celej skupinky ako prvý - Penny vzdelaním jednoduchá, čašníčka zo stredozápadu USA, ktorej márnym snom je stať sa herečkou a ktorá má až nezdravý vzťah ku kratučkým šortkám a tielkam (za čo jej ale v mene mužských divákov týmto ďakujem) - a na koniec je tu Leonard Hofstadter fyzik, Sheldonov spolubývajúci, neznášajúci laktózu a neustále zamilovaný do Penny, ktorý je asi jediný "normálny" jedinec - aj keď pravda, latka "normálnosti" nieje nastavená vysoko. ()

Lir odpad!

všechny recenze uživatele

Pseudovšetko. Jasné, každý sitkom sa vymyká realite, zveličuje a podobne... Ale toto? Tu nevystupujú postavy, sú to číro-číre karikatúry, hrozne umelé, hrozne silené, hrozne nesympatické... Pseudointelektuálne reči, pseudooriginálne oblečenie, pseudohladné žalúdky... To večné prehrabávanie sa v jedle, z ktorého nikdy nič neubúda, je čistý des!!! ()

B_Tomyk 

všechny recenze uživatele

Extra vtipne hlašky, zajímavé téma , výborně zahrané a v neposlední řadě vzdělavací , i když většinu toho zapomenu... sice občas vím jaká příjde odpověď nebo hláška ale v originálním znění mě to stejně zabije.... Malem jsem zapoměl na velice dobře zvládnutý dubing , což u Jima Parsonsna nebude určitě příliž jednoduche. ale jasná volba pro zabavu kdo ještě neviděl.!! ()

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Idem dole s hodnotenim. Tak do 4. serie kym sa trapny Sheldon nestal hlavnou postavou a nenaklonoval, tak sa to dalo, potom prestat pozerat. ()

JerryR 

všechny recenze uživatele

Prvni 4 serie skvele. Uplne jsem je zral. To co se deje ted (8 serie), za to by nemeli dostat ani zaplaceno. 1M za dil, to je trochu k smichu, to by si to herectvi predstavoval uplne jinak. ()

sophianne 

všechny recenze uživatele

Pokud jste se kdy v životě vyskytovali v přítomnosti geeků, kteří jsou ve své nešikovné a roztomilé upřímnosti v životě jen sotva použitelní, vychutnáte si každou epizodu. Skvělý kontrast vytvoří krásná a přímočará Penny, kterou jen pitomec bude považovat za vysloveně hloupou. Nemůžu sáhnout ke slovům brilantní nebo originální, ale přesto je to tak skvělá zábava, že dávám za pět a odmítám své stanovisko obhajovat. Funguje to a o to jde, ne? ()

leucanthemum 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se ze sympatického seriálu o bandě geeků, kteří jsou tak nějak mile praštění, stala zhruba ve čtvrté sérii telenovela. ()

nacomeno 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mal skončiť zhruba piatou sériou,od vtedy je to už len prešľapovanie na mieste a mlátenie prázdnej slamy. Neustále dookola opakujúce sa vtípky už prestávajú byť vtipné,ale viacmenej trápne. Pochybujem že sa to deviatou a ďalšími sériami zlepší a niekam posunie ()

Panel250 

všechny recenze uživatele

Smiril jsem se s tim, ze tenhle serial proste nesedne kazdemu. Ok, s tim nemam problem. Co me udivuje, je vyzdvihavani serialu ala' Jak jsem potkal..., Pratele a pod. nad teorii. Pochopil bych to v pripade logickych argumentu. Pochopil, ale nesmiril bych ses s tim. Ale ty vase argumenty jsou stejne usmevne jako kalhoty do zvonu v soucasne dobe :) Nekomu se to libi, nekdo je "vestec", ktery vi predem vsechno, co se vlastne jeste ani nereklo. V zivote jsem par takovych chytrolinku a mudrcu potkal. Docela srandovni postavicky :) Takze, mily pratele, nechte nam naseho Sheldona a spol., smirte se s nasimi nizkymi naroky na intelektualni podstatu zabavy, my uz proste jini nebudeme :) Tohle se neda vysvetlit. Tenhle serial bud sedne, nebo ne. Novejsi dily jsou bohuzel slabsi, nicmene, lepsi nez dratem do oka a pro me jsou i ty nejslabsi dily teorie lepsi, nez vyse zminovane serialy. Co z toho plyne? Kazdemu, co jeho jest. Ale kurwadrat... Na teorii mi nesahejte!! :) ()

Michal_Murin 

všechny recenze uživatele

Tomuto seriálu nieje čo vytknúť, s výborným hereckým obsadením, neuveriteľnou dávkou vtipu a sarkazmou v kažom dieli sa tento úžasný seriál radí medzi tie najlepšie aké kedy seriálovým svetom išli. ()

klaudicita 

všechny recenze uživatele

Som do toho až fanaticky zbláznená, ale pokúsim sa hodnotiť objektívne. Nepochybne si hodnotenie 90% tento seriál zaslúži. Nespočetne veľa užitočných aj neužitočných informácií som sa počas jeho sledovania dozvedela. V raných sériách som bola s výberom rolí viac než spokojná, no aktuálne sa mi tam vlastne prieči viacero teraz už pomerne podstatných postáv, ktoré bývali len vedľajšie. Menovať nebudem. Keby som nevedela citovať všetky epizódy naspamäť, určite by som sa aj poriadne nasmiala. Totiž, uvedomujem si tú vtipnosť, no už ju nedokážem oceniť. Trúfam si povedať, že je to zatiaľ najlepší seriál, aký som kedy videla. ()

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Teorie velkého třesku končí

Teorie velkého třesku končí

23.08.2018

Přestože stanice CBS nedávno naznačovala, že jedná o dalších sériích populárního sitcomu Teorie velkého třesku, nyní se situace změnila. Seriál totiž skončí po aktuální dvanácté sérii. Oznámil to… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama