Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku

(seriál)
  • USA The Big Bang Theory (více)
Trailer
USA, (2007–2019), 95 h 19 min (Minutáž: 18–25 min)

Hrají:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, John Ross Bowie, Aarti Mann (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(279)

Leonard a Sheldon jsou dva brilantní fyzici – kouzelníci v laboratoři, ale společensky nemožní mimo ni. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě. Leonard se věčně snaží hledat lásku, zato Sheldon je naprosto spokojený s videochatováním se svou platonickou partnerkou Amy Sarah Fowlerovou. Nebo s hraním startrekových 3D šachů se stále se rozšiřujícím okruhem známých, a to včetně kolegů vědců Koothrappaliho a Wolowitze a roztomilé mikrobioložky Bernadette, Wolowitzovy novomanželky. (TV Prima)

(více)

Recenze (2 664)

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál jaký jsem kdy viděl, těch 12 řad je málo. Vůbec neztrácel kvalitu, naopak. Ke konci byl výborný, poslední tři díly parádní, zasloužil by si 6*. ()

SmajdalfCZ1 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem již zhlédl komplet 2x . Můj názor je, že je to výborný seriál u kterého se dá zabít spousta času. Prvních 5 / 6 sériíí je úžasných těm nemám moc co vytknout. Dále to již bylo prostě takové více citové a postrádalo to ten vědecký nádech a nerdovské scény jako ze začátku, ale co se dá dělat, spousta seriálů se změní časem v telenovelu. I tak se na tohle stejně rád podívám po třetí. Škoda, že Parsons se chtěl filmově posunout dále. ()

Skylwalker42 

všechny recenze uživatele

Jediné slovo zde a důvod plného pocitu: Sheldon. Geniální postava geniálně zahraná Jimem Parsonem. Seriál si drží vysoký standard do úplného konce. Přes úctyhodných jedenáct řad! A baví stále a stále. ()

NovySvet odpad!

všechny recenze uživatele

Nejen, že sitcomy jsou jen zábava pro hlupáky, tenhle je navíc rasistický a proti homosexuálům. Tolik hlavních postav a jen jedna je zástupcem menšin? A zástupce homosexuálů zde nikde taky není. A to chceme bojovat proti diskriminaci a přitom podporovat tuhle pokleslou zábavu? Fuj. ()

Fender 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě Velký třesk sitcomů 21. století, který s sebou přinesl partu nerd tydýtů, kteří nám dokážou mnohdy prostřelit bránici už jen svým výrazem a už se to stalo v podstatě klasikou, která prostě neomrzí. Ač tomu nemůžu dát plných 5 hvězdiček a skoro vždy jsem dával přednost např. Přátelům, tak tenhle seriál zkrátka nemohu opomenout, řadí se mezi klenoty sitcomů, na který se vždy rád podívám. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět a zápletka: 7/10 ... Vizuální stránka: 8/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 6/10 ... Celkový dojem: 7/10. Seriál si nedokázal udržet kvalitativní úroveň a je to znát na novějších sezónách. Přesto tento televizní projekt skrývá mnoho momentů využitelných i ve výuce různých předmětů. ()

Kecana 

všechny recenze uživatele

Klasika, která nikdy neomrzí. Když nemám na nic náladu, pustím si toto. První řady byly sice výrazně lepší než ty s uječenou Bernadette a divnou Amy, ale pořád baví. 9/10 ()

JudgeLemire 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů, u kterých si jednou za čas dám ráda re-watch. Baví mě, a to je všechno, co od sitcomu vyžaduji (chytřejší myšlenky nebo převrácení žánru je nadstandard). Nevadí mi vývoj některých postav (Howardův humor mi přišel nechutný, takže jeho utlumení jsem uvítala), přesto uznávám lehký pokles kvality od 7-8 série, závěr (celá 12. série) je však fenomenální. Geekovský humor sice kvituji více než vztahový a jeho omezení mě mrzí a mnohé postavy vyskytující se ve více epizodách mi vadí (Prya). To jsou jen malé chybky, které mi zásadněji nevadí. ()

mnaucz 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů, který mám radši v originále, než-li v jazyce českém. Skutečně dobře uděláno a hráno pro mě "ne tolik americkým způsobem". což je možná důvod, proč mě tento seriál chytl. Jednou za čas si dám maraton a vždy se u toho hodně pobavím. Pokud nemusíte americké seriály, tenhle je zrovna z těch, který by vás i tak mohl baviti. ()

goiu 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší hraný komediální seriál, co kdy přeplaval oceán z USA k nám. Viděl jsem ho v USA v televizi a dival jsem se na něj pravidelně. Dva chytří, ale jakse patří trhlí spolubydlící mají nádhernou soudedku, toť k zápletce... A teď ukázka... bloncka: May I in? 1. chlapek: No! 2. chlapek:Yes! 1. chlapek:Yes? 2. chlapek:Yes. oba: Yes! :) u me 80%... ()

severus 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší sitcom poslední doby. Inteligentní humor poměrně nevídaný u komedií toho nového směru s loosery v hlavní roli. Chuck a Reaper jsou dost přiblblé a jejich hrdinové vyloženě nesympatičtí. Toto musí pobavit snad každého vzdělaného člověka se smyslem pro humor. Prvoplánové mi to nepřijde ani trošičku. Mnohem lepší než ne úplně špatné IT Crowd. ()

Leníci 

všechny recenze uživatele

Tohle je absolutní pecka. Když jsem viděl první řadu IT Crowd, tak jsem myslel, že brutálnější humor z geekovského prostředí už snad ani nejde uskutečnit. A pak přišla nečekaná rána v podobě Teorie velkého třesku. Neuvěřitelné, skvělé, fámozní jízda.... ()

kury_ 

všechny recenze uživatele

Další z řady nových seriálů, které si každý týden nenechám ujít. Sheldon s Leonardem nikdy nezklamou, maximálně jim přitopí Raj s Wolowitzem a do toho přijde Penny a neskutečně je zničí... =D ()

štěpule 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální! Už dlouho jsem se takhle nenasmála. Určitě se seriál nestrefí do vkusu každého, ale já Leonarda a (hlavně) Sheldona miluju:-) ()

4sAd 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát 5*, ale byl jsem ještě lehce pod vlivem jednoho dílu, kdy mě v přecpaném vlaku rozsekala scéna se (lehký spoiler) světelným mečem (konec lehkého spoileru). Teď, po pár hodinkách musím půl *ubrat, protože místy je to trošičku nuda. Uvidíme, jak se bude seriál vyvíjet dále. P.S.: S IT Crowd nesrovnávám, protože se to nedá. Jsou to prostě dva rozdílné seriály s rozdílným humorem. ()

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Teorie velkého třesku končí

Teorie velkého třesku končí

23.08.2018

Přestože stanice CBS nedávno naznačovala, že jedná o dalších sériích populárního sitcomu Teorie velkého třesku, nyní se situace změnila. Seriál totiž skončí po aktuální dvanácté sérii. Oznámil to… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama