Reklama

Reklama

Dokonalý podraz

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2012), 54 h 34 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Timothy Hutton, Gina Bellman, Saul Rubinek, Beth Riesgraf, Aldis Hodge, Phillip Edward Van Lear, Christian Kane, Jaime Ray Newman, Scott Lowell (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jeden sa vyzná v únikoch. Jeden v boji. Jeden v počítačoch. Jeden v predstieraní. Všetci sú zlodeji, zvyknutí hrať sólo. Spojí ich ale jeden, ktorý má plán. Nikto nemá rád bohaté korporácie, skorumpovaných podnikateľov či politikov. Na súdoch proti nim jednotlivec neobstojí, strácajú obrovské balíky daňových peňazí... A tento tým vždy nájde cestu, ako im podkúriť a pritom trochu pomôcť bežnému človeku bez vplyvu, i sebe. (MoiJe)

(více)

Diskuze

Uživatel Angelus121 smazal svůj příspěvek.

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Jeden z tych lepsich serialov. Prvych par casti sa to hlada, ale potom je to super, vtipne je to dost, sem tam to aj prekvapi, na Beth Riesgraf sa dobre pozera, nejake scifi hackovanie sa da odpustit :D, to je v kazdom filme, a slabsie efekty, tie tiez. 

Pozerat jedine original, tie prizvuky sa nedaju nahradit.  

Tomo

Tomo (hodnocení, recenze)

Nevíte prosím někdo, jaká hudba hraje na pozadí v ukázce na tento seriál na Primě Cool? Díky

drunkman

drunkman (hodnocení, recenze)

První série: Hodně se střídaly dobré a horší epizody, Sophie se mi tam dosti líbila:) Protože jsem fanda Hustle (Podfukářů), díval jsem se na Leverage s despektem. Přišlo mi, že je to americký klon, který opsal jen to dobré a dodal americké melodrama (ochraňujeme chudáky, jsme hlídači spravedlnosti a nic za to nechceme), dodal hodně akce a product placementu (před epizodou "Leverage vám přineslo HP"). Druhá série byla lepší, HP je stále sponzorem, přidalo se ještě Hyundai se svým Genesisem v 5-ti, i 3 dveřích (záběry na H na volantu, případně na systém navigace, kde je napsáno Hyundai Genesis, což trvá X vteřin a nemá to žádný vliv na děj..). V téhle sérii se mi hodně líbila Parker, každou epizodu překvapuje a její naprostá neschopnost navazovat mezilidské vztahy je kouzelná:)) V půlce série Sophie zmizela, protože se jí v reálném životě narodilo dítě (byly zde prostřihy na videokonference se Sophie, což bylo samozřejmě všechno předtočeno dopředu..). Sophie-thing hodnotím jako silně nepovedenou.. ALE! Místo ní přišla Jeri Ryan, což bylo jen a jen dobře, stále je na ní pěkné pokoukání:). Chybí mi kouzlo Hustle, vadí mi americký patos a propaganda, celkově cca 3,5 *, kvůli kouzelné Beth Riesgraf jako Parker dávám 4* do hodnocení:)

Reklama

Reklama