Reklama

Reklama

Pomsta

(seriál)
USA, (2011–2015), 66 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Henry Czerny, Josh Bowman, Nick Wechsler, Gabriel Mann, Ashley Madekwe, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(89)

Otec Amandy Clarkeové byl neprávem odsouzený na doživotí za zločin, který nespáchal. Po sedmnácti letech přijíždí do městečka Hamptons mladá Emily, která rozjíždí plán pomsty za toto nespravedlivé obvinění. Emily je totiž ve skutečnosti Amanda, která je rozhodnutá, že za utrpení jejího otce zaplatí všichni, kteří jej kdysi zradili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Double infinity. Čekala jsem velký nic, tak jsem mile překvapena. Když můj zájem začal opadat, zase to trochu rozproudili kolem čtrnáctýho dílu. Seriál mi byl (ne)doporučen s tím, že je o bohatých lidech s problémy bohatých. Trefné. Všichni jsou falešní, že by mohli soutěžit, kdo víc. Chodí na snobské akce... A doufají, že na jejich tajemství nikdo nepřijde. Asi je nepohřbili moc hluboko. Alespoň jednou zaplatí něčím jiným než penězi. Celou dobu mě fakt dost irituje Ashley, oblíbila jsem si Nolana. Dávám 3 *. //26. 1. 2015 Měním na 4*, hodně mě to baví. :) ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě tak trochu pobaví ti démonicky vychytralí ňujorčané, co pro zisk a postavení kujou pikle, která jsou démonicky vychytralá. Realita je ovšem jiná, v Southamptonu žije obrovská banda pitomců, jejichž průměrný věk je sedmdesát a jejichž íkvé dost možná dosahuje záporných čísel, že nevim, o čem mluvim? Vim. Bohužel, tři měsíce s těmito neschopnými existencemi, na tomhle přeceňovaném místě, mě málem stálo morální zábrany, které mi nedovolují vraždit pro kreténismus a absurdní manýry těchto jedinců. Tahle životní zkušenost mi dovoluje se u těchto seriálu od plic zasmát, za nepřetržitého zvedání žaludku. ()

Reklama

Mišísek 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že po prvním pěti minutách se mi chtělo zvracet, byla jsem zmatená a rozladěná - všechno zároveň. Ale pak se to změnilo - a já si seriál naprosto zamilovala. Emily/Amanda je naprosto úžasná, umí dělat skvělý poker face a seriál obsahuje tolik nečekaných zvratů (k lepšímu), že se to snad ani nedá očekávat. Zatím jsem v první polovině první série, takže uvidíme kam to povede, ale zatím musím rozhodně hodnotit kladně. ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Pomsta je nejlepší za studena a že to tady teda vychladlo.....Každý díl je fakt nejvíc napínavý že Vás to nedonutí vynechat ani jednu větu. Mám za sebou zatím 13dílů, ale už ty si mě neskutečně získaly. To jak na sebe všechno navazuje je až neskutečné a Emily vytrvalost a touha se pomstít , je naprosto úchvatná a ještě s jakým ledovým obličejem to vše dělá...Moc lží, moc intrik moc zla,to já teda můžu...cheche ()

hellstruck

všechny recenze uživatele

A cenu za nejnudnější pilot získává.. Revenge! Ne, vážně, takhle utahaný pilotní díl jsem ještě neviděla. Chápu, že příběh se musí rozvíjet postupně a občas chvíli trvá, než se děj úplně rozjede, ale pokud vím, první díl by měl diváka nějakým způsobem nalákat, aby se chtěl podívat i na další epizody. To se u Revenge tedy nestalo. Připadá mi to, jako předvídatelnější a šablonovitější O.C., jenomže plné barbín a kenů a naprosto bez nějakého spádu. A opravdu, jestli ještě někdy uvidím tak "ultra drsnou" hrdinku jako je tahle Amanda Clark/ Emily, tak si začnu hledat větev! Možná, že další díly zkusím, abych jej mohla příslušně ohodnotit, ale bude to chtít opravdu hodně sebemrskačství. ()

Galerie (1 041)

Zajímavosti (6)

  • Po filmu Pomsta (1990) se jedná již o druhý projekt s originálním názvem Revenge, na kterém Madeleine Stowe spolupracovala. (Agita)

Reklama

Reklama