Reklama

Reklama

Pomsta

(seriál)
USA, (2011–2015), 66 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Henry Czerny, Josh Bowman, Nick Wechsler, Gabriel Mann, Ashley Madekwe, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(89)

Otec Amandy Clarkeové byl neprávem odsouzený na doživotí za zločin, který nespáchal. Po sedmnácti letech přijíždí do městečka Hamptons mladá Emily, která rozjíždí plán pomsty za toto nespravedlivé obvinění. Emily je totiž ve skutečnosti Amanda, která je rozhodnutá, že za utrpení jejího otce zaplatí všichni, kteří jej kdysi zradili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Camulator 

všechny recenze uživatele

Tuctový seriál o pomstě? Check. Zasazený do prostředí báječných a bohatých aka americká telenovela? Check. Nic víc, než obyčejná oddechovka? Check. Suma sumárum to tak na ty tři vychází. Tak proč pět? Emily VanCamp? Check. Madel...ale kecám, Emily VanCamp. E: po finále druhé řady. Nevím, jak bych teď ten seriál popsal. Kdyby se mě někdo zeptal tak uprostřed první řady, nebo vlastně i někde v první desítce druhé řady, řekl bych, že jde o docela obyčejnou vztahovku až telenovelu okořeněnou lehčí konspirací a pomstou jedné dámy. Prostě takový ten typ, který byste na první pohled zařadili spíš do programu pro škálu teenage girls - maminy v domácnosti. Faktem ovšem je, že tenhle seriál má grády a koule, jaké by mu valná konkurence napříč žánry mohla akorát tak tiše závidět. Takže já říkám, ať to čtete kdokoliv, nenechte se vůbec odradit nějakými předsudky. SPOILER: Nechápu proč, ale tvůrci asi mají nějak v neoblibě postavu Jacka Portera, takový boxovací pytel, jaký si z něj v Revenge dělají, jsem už dlouho neviděl. ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Double infinity. Čekala jsem velký nic, tak jsem mile překvapena. Když můj zájem začal opadat, zase to trochu rozproudili kolem čtrnáctýho dílu. Seriál mi byl (ne)doporučen s tím, že je o bohatých lidech s problémy bohatých. Trefné. Všichni jsou falešní, že by mohli soutěžit, kdo víc. Chodí na snobské akce... A doufají, že na jejich tajemství nikdo nepřijde. Asi je nepohřbili moc hluboko. Alespoň jednou zaplatí něčím jiným než penězi. Celou dobu mě fakt dost irituje Ashley, oblíbila jsem si Nolana. Dávám 3 *. //26. 1. 2015 Měním na 4*, hodně mě to baví. :) ()

Reklama

Naki 

všechny recenze uživatele

Konečně se mi "splnil sen" a sledujeme příběh z pozice "padoucha". Je samozdřejmě jasné, že Emily/Amanda je ta hodná a chce jen pomstu.. :) Ale ona páchá škodu, ničí životy a my jí při tom držíme palce. Pokud seriál nevyběhne ze zajetých kolejí a neotočí se tohle všechno proti Emily, může se stát, že si ho zamiluju ještě víc! ()

ApsidalTill 

všechny recenze uživatele

Sladká pomsta. Aj keď vo vykreslení tohto slova stále vedie brutalita Kórejskej kinematografie, seriálová verzia projektu Revenge v podaní dokonalej Emily VanCamp, ma dostala. Scenár síce nie vždy presvedčí svojou prvoplánovou zápletkou, ale všetko vynahradzuje kvalitné herecké obsadenie, hudba a hlavne tá jediná o ktorú tu ide. Aj keď som už videl desiatky podobne ambicióznych projektov. Revenge má niečo neopísateľné čo ma núti ho sledovať a sledovať a? Sledovať. ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Pomsta je nejlepší za studena a že to tady teda vychladlo.....Každý díl je fakt nejvíc napínavý že Vás to nedonutí vynechat ani jednu větu. Mám za sebou zatím 13dílů, ale už ty si mě neskutečně získaly. To jak na sebe všechno navazuje je až neskutečné a Emily vytrvalost a touha se pomstít , je naprosto úchvatná a ještě s jakým ledovým obličejem to vše dělá...Moc lží, moc intrik moc zla,to já teda můžu...cheche ()

Galerie (1 041)

Zajímavosti (6)

  • Po filmu Pomsta (1990) se jedná již o druhý projekt s originálním názvem Revenge, na kterém Madeleine Stowe spolupracovala. (Agita)

Reklama

Reklama