Reklama

Reklama

Miliardy

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2023), 78 h 58 min (Minutáž: 49–61 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, Liz Celeste, Marko Caka, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Držitelé cen Emmy® a Zlatý glóbus® Paul Giamatti a Damian Lewis excelují ve spletitém dramatu o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Mazaný a protřelý státní zástupce Chuck Rhoades (Giamatti) se dostane do ostrého střetu s geniálním, ambiciózním králem spekulativních investičních fondů Bobbym "Axe" Axelrodem (Lewis). Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomhle aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy. (HBO Europe)

(více)

Videa (39)

Trailer

Recenze (115)

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

PRVNÍ SEZÓNA: Komu se líbilo The Big Short, bude z akcionářské konverzačky Billions zákonitě unešený. Giamatti ve své životní roli. PILOT mě zaujal zhruba od okamžiku, kdy jsem si uvědomil, že je Brody vážně už dávnou minulostí: skoro jako by ani nikdy nebyl. Tak dobrej je Lewis herec a tak snadno a rychle se bez problémů stává další novou seriálovou postavou. Něco mi holt už po první hoďce říká, že tyhle finančnické hádky s Giamattim budou opravdu stát za pozornost. Nadšení, a nejen opatrné. Páč Showtime. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"WHEN I PULL A DEAL OFF THE TABLE, I LEAVE NAGASAKI BEHIND." ---------- Wall Street v seriálovom prevedení, kde je v každej druhej epizóde nejaký zaujímavý fetiš? Bolo na čase! Málo filmov sa dotiahlo na úroveň prvého Wall Street, avšak aj tú drobnú hŕstku filmov Miliardy dobehli a hravo predčili. Senzačná dvojka Giamatti & Lewis hrajú oslnivo, presvedčivo a o dušu, spoločne zvádzajú súboj moci a vplyvu. Divoké finančné ródeo v tej najlepšej možnej podobe a kvalitou najbližšie k Oliverovmu dieťatku z osemdesiateho siedmeho. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Finanční kriminalita je sama o sobě velice nudná, ale když bruslí na hraně zákona Damien Lewis a v patách má strážce spravedlnosti v podobě Paula Giamattiho, stává se z podivných fianančních transakcí adrenalinová záležitost. Co se mi líbilo asi nejvíc byl fakt, že jsem si mezi oběma hlavními hrdiny nedokázala vybrat toho, kterému bych měl držet palce. Ono se to sice zdá jednoduché, když je na jedné straně zloduch a na druhé strážce zákona, jenže ani tady stejně jako v životě to není tak jednoznačné. Vedle výborně vymodelovaných postav zaslouží tvůrci absolutorium i za skvěle napsané dialogy, které korunovala závěrečná slovní přestřelka mezi Axelrodem a Rhoadsem. Za ženy bodovala Maggie Siff, která ve všech ohledech zastínila jakoukoliv sukni, která se v seriálu mihla. Absolutně netuším, jak se bude seriál dál vyvíjet a i proto se strašně těším na další řadu. 95% ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten seriál, který vím, že mě nebude bavit. Ale hej lidi, já to zkusil, takže alespoň něco ne? Tohle je přesně Sázka na nejistotu mezi seriály. Já prostě vím, že mě to nebude bavit, takže ani nehodlám nějak ztrácet svůj čas a ani snižovat zbytečně hodnocení seriálu. Ani jeden bysme z toho nevyšli dobře. Silně mimo mě. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Testosteronová jízda dvou alfasamců a poměřování ptáků v dosud nevídaném měřítku. Jak Damian tak Paul dávají do svých rolí maximum a je problém fandit jen jednomu z nich, naopak sympatie se postupně přelévají z jedné strany na druhou. Maggie Siff, jakožto ledovec schopný odrážet ony dva ledoborce s lehkostí bytí, je vynikající. David Costabile je figurku vskutku zábavnou, přesto z něj jde respekt. Nevěřil bych, že mě bude bavit sledovat dějiště financí, ale stalo se. ()

Galerie (1 448)

Zajímavosti (6)

  • Když se Lara (Malin Akerman) vrací s chlapci domů a Chuck (Paul Giamatti) se vrací k Wendy (Maggie Siff) a vzápětí Bobby (Damian Lewis) smaže své hlasové zprávy v Lařině telefonu, slyšíme po celou dobu skladbu „With or Without You“ od irské kapely U2 z jejich pátého alba „The Joshua Tree“, které vyšlo v roce 1987. (Trajektt)
  • V 4. epizóde 1. série sa objavila v malých cameo rolách trash metalová legenda Metallica. (Irktus)

Související novinky

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (více)

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

22.08.2021

Slavný herec a komik Hank Azaria ztvární jednu z vedlejších rolí současného šéfa Appleu Tima Cooka v novém antologickém seriálu Super Pumped od stanice Showtime. Projekt se bude zabývat vzniky… (více)

Reklama

Reklama