Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (205)

Šandík 

všechny recenze uživatele

Možná přeháním, viděl jsem náhodně jediný díl, ale natočené to je celkem zručně, relativně uvěřitelně a občas je to i vtipné. I když je to už Xtý seriál na podobné medicínsko-záchranářské téma a při pravidelném sledování to asi je i poněkud nudné, neboť z daného schématu holt nelze vytřískat nekonečné množství překvapivých situací... ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Se jen divim, že tak dokonalých vrtulníku s jejích posádkami neni po světě víc... Zvládaji snad všehno - teroristy, zloděje, vrahy, u toho všeho ješte porodí dítě přímo na palubě vrtulníku. Zdravotníci, policie a protiteroristická jednotka v jednom. Tak naivní a nesmyslný serial. Sorry,snad jen jedna * za snahu... ()

Reklama

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu kterou hlavu mohlo napadnout zkloubit dohromady něco takového jako je Medicopter 117. Je to jako by se autor snažil dát dohromady všechny špatné německé seriály a představovat je jako to nejlepší z německé produkce. Medicopter 117 jsou policajti, lékaři, hasiči, záchranáři, automechanici, pekaři a vůbec neexistuje profese kterou by tahle banda nesvedla, jsou prostě tak neskutečně cool. K tomu dostaneme v paketu hromadu výbuchů, akce a hlavně napětí jak z knížky o medvídkovi Pů. Nevím co dodat pokud jste rozumní budete se tomu snažit vyhnout a vlasní názor si raději neuděláte. Já bohužel vyrůstal v době kdy sledování televize ještě bylo zábavné a s tím spojené sledování všecho co v ní hrálo. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Německo/Rakouská TV produkce - netřeba nic víc dodávat, to je dostatečná informace o kvalitách seriálu. Nesympatické gesichty, mizerné herecké výkony, podpořené deklamovanými debilními dialogy českých dabérů, scénáře užitečné leda jako hajzlpapíry, otravná hudba, kamera naprd, slaboučké efekty. Kdysi jsem z důvodů, na které si nemůžu vzpomenout (že by nějaký otřes mozku ve spojení s paralýzou, nebo jsem byla u někoho jednoduššího na návštěvě?), přetrpěla 2-3 díly. "Pobřežní hlídka" je vedle "Medikoptéry" veledílo, co by mělo obrážet festivaly. 20% dokonale odpovídá tomuto unylému germánskému "skvostu". ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

40%, vím, že je to nereálné a plné hloupostí, ale na německý seriál poměrně slušně propracované charaktery hlavních postav (samozřejmě NA NĚMECKO)!!!!!!!!! A podle mě lepší než Kobra 11, ve srovnání se seriály z jiných zemí samozřejmě neporovnatelné, neboť by asi všechny německé seriály musely skončit v záporných hodnotách..... ()

Galerie (661)

Zajímavosti (36)

  • Seriálový pes Gonzo nebyl záchranářem jen na plátně, ale i ve skutečnosti. Čtyřnohý hrdina vycvičen pro záchranu lidí v lavinách, díky čemuž nemusel před natáčení prodělat žádnou velkou přípravu. Jeho páníčkem byl Thomas Hlous, který vedle svého zaměstnání provozoval také školu pro výcvik záchranných psů, specializujících se na mezinárodní zásahy v oblastech postižených zemětřesením. (patrik1177)
  • Herec Wolfgang Krewe v rozhovore uviedol, že nakoľko sa väčšina scén natáčala v exteriéri a s vrtuľníkom, natáčanie teda záviselo od počasia a herci museli byť časovo flexibilní aj na úkor straty súkromného života. (patrik1177)
  • Na natočenie scény zrútenia Medicopteru 117 bol použitý skutočný vrtuľník, z ktorého boli odstránené turbíny. (patrik1177)

Reklama

Reklama