Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku

(seriál)
  • USA The Big Bang Theory (více)
Trailer
USA, (2007–2019), 95 h 19 min (Minutáž: 18–25 min)

Hrají:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, John Ross Bowie, Aarti Mann (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(279)

Leonard a Sheldon jsou dva brilantní fyzici – kouzelníci v laboratoři, ale společensky nemožní mimo ni. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě. Leonard se věčně snaží hledat lásku, zato Sheldon je naprosto spokojený s videochatováním se svou platonickou partnerkou Amy Sarah Fowlerovou. Nebo s hraním startrekových 3D šachů se stále se rozšiřujícím okruhem známých, a to včetně kolegů vědců Koothrappaliho a Wolowitze a roztomilé mikrobioložky Bernadette, Wolowitzovy novomanželky. (TV Prima)

(více)

Recenze (2 664)

Nyan 

všechny recenze uživatele

Parádní postavy, hodně vtipných situací, ale v půlce třetí řady jsem dostal dojem, že seriálu dochází šťáva a chybí nějaký zásadnější zvrat nebo novinka, která by děj opět oživila. S tím přišel pocit, že některé věci vidím už podruhé, tak musím hodnotit níže než po shlédnutí první série. ()

Dony Gorila 

všechny recenze uživatele

Skvělý, skvělý a ještě jednou skvělý. Sheldon je asociální parchant ale je to ekvivalent Barneyho Stinsona z HIMYMU. Některý vtípky mi nedojdou hned ale drtivá většina mě vždy parádně pobaví. 90%. ()

matt85 

všechny recenze uživatele

Penny je roztomilá. Leonard je sarkastický. Howard je vtipně úchylný. Rajesh je přirozeně funny(zvlášť když je opilý!). A Sheldon je prostě KILLER! ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Najprv päť hviezdičiek, potom chvíľa trpenia a doslovnej mizérie pri sledovaní dielov, pri ktorých som čakala, ako sa seriál bude vyvíjať ďalej. Avšak čím vyšší počet epizód, tým to ide viac z kopca a hlavne rýchlejšie. V tretine štvrtej série však už vôbec optimistická nie som a znižujem na štyri hviezdičky, ak sa však tvorcovia nespamätajú, pôjde to ešte nižšie, pretože takto vysoko je zatiaľ iba vďaka vynikajúcej prvej sérii (bohužiaľ jedinej skvelej a obávam sa, že aj poslednej). Budem sledovať ďalej, uvidím, čo sa z toho vykľuje, ale odstraňujem z obľúbených... EDIT: A prišlo k ďalšiemu zníženiu, ktoré bolo dokonalo zaklincované finálnou epizódou štvrtej série... ()

Votvirak 

všechny recenze uživatele

Směju se ...a směju se ... a směju se ... kolikrát si díl musim pustit dvakrát protože jsem pro samej smých neslyšel to důležitý. ()

Camarro14 

všechny recenze uživatele

BAZINGA !!! Nebýt zde postavy Sheldona Coopera, byl by to pouze průměrně standardní sitcom. Ovšem díky němu (excelentní Jim Parsons) a chytře promyšleným dialogům, přirovnávající klasické konverzace o lidském chování (resp. lásce) k atomovým molekulám, matematicko-fyzikálních vzorčů či buňkám, z něj přeci jen dělají lepší nadprůměr. 70% ()

angar 

všechny recenze uživatele

"Penny, Penny, Penny"... pardon, klop, klop, klop k tomu patri tiez :) ked som to zbadala prvykrat, tak som si pomyslela, ze je to dalsi hlupy americky sitcom, akych je v tejto dobe velmi vela, ale stacil jeden diel, ktory ma presvedcil o opaku. a "BAZINGA" to len potvrdila :) ()

arajnoha 

všechny recenze uživatele

Normalne se na serialy vubec nedivam, ale TBBT jsem si primo zamiloval jiz od prvniho dilu. Samozrejme se s dabingem vytraci spousta dobrych hlasek, proto muzu jen doporucit originalni verzi. Nekdo si muze rict, ze je to obycejny serial ktery najdu kdekoliv, ale me upoutal daleko vice nez treba HIMYM, perfektne propracovane charaktery postav, zajimave situace a skvele hlasky delaji tento sitcom tak uzasny. ()

haroska 

všechny recenze uživatele

Ten kdo má v hlavě alespoň hrstku rozumu a smysl pro černý humor tohle musí zaručeně milovat.A alespoň zde se mi potvrzuje to,čemu bych nikdy neuvěřila,že i opakovaný vtip může být pořád vtipný.BAZZZINGA!:-) ()

Melvej 

všechny recenze uživatele

Neznám sitcom, u kterého bych se víc bavil. Pravda, nejvíce zábavy jsem si užil u prvních sérií, nyní to už jsou jenom výjmečné světlé momenty, ale i tak to stojí za to a doufám, že se vtipnost vrátí na původní vysoce položenou laťku. ()

High.Hopes 

všechny recenze uživatele

Oh Gravity, thou art a heartless bitch Největší předností jsou určitě postavy, každá do jedné je výborně napsaná, unikátní a osobitá, a k tomu navíc i neskutečně zahraná, a to nejen hlavní pětka, ale i všechny postavy vedlejší (za všechny např. Zack). Pokud možno, koukejte jen v originálním znění, dabing postavy neskutečně zabíjí (hlavně Sheldona). Sheldon: I'll have a Diet Coke. Penny: OK, will you please order a cocktail? I need to practice mixing drinks. Sheldon: Fine, I'll have a virgin Cuba Libre. Penny: That's, um, Rum and Coke without the rum. Sheldon: Yes. Penny: So, Coke. Sheldon: Yes. And would you make it Diet? ()

SigSauerP228 

všechny recenze uživatele

Tak týchto týpkov by som nikdy za nič nemenila. Sú to svojsky vtipní, bezkonkurenčne inteligentní a nadržaní chalani (okrem Dr.Coopera, samozrejme), ktorých keď nepoznáte, tak hádam ani nežijete. A to ešte nespomínam ich sexi vtipnú susedku s čuchom dobermana a apetítom 200 kilového výhercu v pojedaní hotdogov. Najviac ma vždy dostane, keď sa ako jediná žena v zložitej situácii zachová ako pravý muž. Toto si určite treba pozrieť (ale len v originálnom jazyku, s dabingom to nemá úroveň!). ()

Mistr.Proupr 

všechny recenze uživatele

Na BBT se mi líbí, že si každým dílem udržuje svůj standard, ať se to týká posunu děje či vtipných situací a hlášek na jeden díl, na rozdíl třeba od HIMYMu. ()

Mira90 

všechny recenze uživatele

Jak se opětovně dívám na úvodní díly, připomínám si, jakým vývojem si prošly jednotlivé postavy. Zatímco z počátku byl Sheldon zajímavý asociál, nyní, kdykoliv se objeví na scéně, mám chuť rozmlátit právě užívané zobrazovací zařízení...Leonard získal na sebevědomí, dospěl, a nebýt toho egoisty, tak námi sledovanou skupinu vede. Rajesh s Howardem jsou stále ti v pubertě zaseklí hráči počítačových her - což rozhodně není na škodu. A Penny - Penny si zvykla =) ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Čakal som, či ma tento seriál začne už pri 4. sérii nudiť, ale nič také sa nedostavilo, stále sa bavím rovnako ako na začiatku. Práve preto je tých 5* veľmi zaslúžených ()

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Teorie velkého třesku končí

Teorie velkého třesku končí

23.08.2018

Přestože stanice CBS nedávno naznačovala, že jedná o dalších sériích populárního sitcomu Teorie velkého třesku, nyní se situace změnila. Seriál totiž skončí po aktuální dvanácté sérii. Oznámil to… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama