Reklama

Reklama

Tělo jako důkaz

(seriál)
Ukázka z filmu
USA, (2011–2013), 30 h 2 min (Minutáž: 41–44 min)

Kamera:

Patrick Cady

Hrají:

Dana Delany, Jeri Ryan, Geoffrey Arend, Mary Mouser, Windell Middlebrooks, John Carroll Lynch, Nic Bishop, Sonja Sohn, Joanna Cassidy, Mark Valley (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(42)

Chcete vyřešit vraždu? Jen přes moje mrtvoly! Geniální doktorka Huntová a její pitevní stůl v hlavních rolích amerického detektivního seriálu. Doktorka Megan Huntová (Dana Delaneyová) bývala vynikající neurochirurgyní, dokud ji autonehoda nepřipravila o cit v rukou. Žena proto začne novou kariéru jako soudní lékařka. Provádí pitvy násilně zemřelých lidí a získané poznatky předává vyšetřovatelům, z nichž na prvním místě je její chápavý kolega Peter Dunlop. Megan se však nezajímá jen o běžné stopy po vražedných zbraních: z různých známek na mrtvém těle dokáže vyčíst mnoho skutečností o tom, jak dotyčný žil, jaké měl zdravotní problémy či životní návyky. Díky tomu Megan sama vytváří teorie o tom, jak a proč se ten který zločin odehrál... (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele patrik999 k tomuto seriálu (1)

Tělo jako důkaz (2011) 

Nesúhlasím s komentármi typu "kópia Housa"....House nie je patológ, pokiaľ viem. Jasné, že je to podobné, ale to sa občas pri seriáloch stáva, že? To už by sme rovno mohli písať, že Boston legal je vykrádačka Ally McBeal, že Pohotovosť "kradla" od Chicago Hope, alebo opačne? ach, ľudia....come on. Je to nový seriál, má svoju myšlienku, má svoje prípady, má svojich hercov, ja mu určite dám šancu. Navyše čím je Dana Delany staršia, tým je viac hot :) ()

Reklama

Reklama