Reklama

Reklama

Pomsta

(seriál)
USA, (2011–2015), 66 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Henry Czerny, Josh Bowman, Nick Wechsler, Gabriel Mann, Ashley Madekwe, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(89)

Otec Amandy Clarkeové byl neprávem odsouzený na doživotí za zločin, který nespáchal. Po sedmnácti letech přijíždí do městečka Hamptons mladá Emily, která rozjíždí plán pomsty za toto nespravedlivé obvinění. Emily je totiž ve skutečnosti Amanda, která je rozhodnutá, že za utrpení jejího otce zaplatí všichni, kteří jej kdysi zradili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Judy24 

všechny recenze uživatele

Seznamte se - Revenge, moje nejnovější seriálová posedlost. Nikdy mě seriálová dramata moc nebrala, ale poslední dobou měním názor. Revenge je dokonale napínavá podívaná, nikdy přesně nevím, co se bude dít, protože to, co scénáristé (Amanda/Emily) vymyslí nemám šanci předpovědět. Z počátku mi úplně neseděla Emily VanCamp, znala jsem ji jenom jako tu hodnou holku z Everwoodu, ale postupem času uznávám, že důvod, proč mi připadá, že hraje nepřirozeně, spočívá v komplikovanosti její postavy. Jak by se mi mohlo zdát přirozené chování herečky, která hraje, že je někdo jiný už přímo v seriálu? Takže ve skutečnosti je Emily VanCamp jenom o poznání lepší herečka, než sama věřím. ()

JajinkaBec 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem maximálně nadšená. Líbí se mi varianta pohledu, padouchovi jsem ještě nefandila. Byť Emily asi není padouch v tom úplně pravém slova smyslu. "Telenovely" z prostředí smetánky, kde jde jenom o to, kdo se s kým vyspí a kdy ho odkopne, bytostně nesnáším, ale tohle má mnohem větší hloubku. A já to opravdu baštím! EDIT: Shlédnuto sedm epizod a mé nadšení se stupňuje. V každém díle mě něco překvapí, naladí na ještě větší tajemno a vyšle dál po zamotané lince příběhu. Líbí se mi hranice, na které balancuje hlavní hrdinka, ten dusivý pocit, že se kolem ní stahuje smyčka. Jestlipak tu tenkou linii někdy překročí? ()

Reklama

papushka 

všechny recenze uživatele

Skvěle našlápnutej seriál o pomstě ze světa škodolibých zazobanců. První série je fakt výborná, od prvního dílu se vám zápletka, prostředí a kladné i záporné postavy dostanou pod kůži (i když tady se vlastně nedá říct, kdo je good/bad guy/bitch, muhehe - nejlepší je ale bez diskuze Nolan!). Druhá řada je kvalitou veeelkej sešup dolů. Všechno se tam až moc natahuje, zamotává a v celku nedává moc smysl. Třetí je naopak zas o něco lepší, poslední díly mě znovu neskutečně vtáhly do Emilyny Revengendy :) Doufejme, že to tvůrci tou čtvrtou sérií moc nepohnojí a řádně to tím zakončí. Jak se říká, v nejlepším se má přestat. ()

Mišísek 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že po prvním pěti minutách se mi chtělo zvracet, byla jsem zmatená a rozladěná - všechno zároveň. Ale pak se to změnilo - a já si seriál naprosto zamilovala. Emily/Amanda je naprosto úžasná, umí dělat skvělý poker face a seriál obsahuje tolik nečekaných zvratů (k lepšímu), že se to snad ani nedá očekávat. Zatím jsem v první polovině první série, takže uvidíme kam to povede, ale zatím musím rozhodně hodnotit kladně. ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Double infinity. Čekala jsem velký nic, tak jsem mile překvapena. Když můj zájem začal opadat, zase to trochu rozproudili kolem čtrnáctýho dílu. Seriál mi byl (ne)doporučen s tím, že je o bohatých lidech s problémy bohatých. Trefné. Všichni jsou falešní, že by mohli soutěžit, kdo víc. Chodí na snobské akce... A doufají, že na jejich tajemství nikdo nepřijde. Asi je nepohřbili moc hluboko. Alespoň jednou zaplatí něčím jiným než penězi. Celou dobu mě fakt dost irituje Ashley, oblíbila jsem si Nolana. Dávám 3 *. //26. 1. 2015 Měním na 4*, hodně mě to baví. :) ()

Galerie (1 041)

Zajímavosti (6)

  • Po filmu Pomsta (1990) se jedná již o druhý projekt s originálním názvem Revenge, na kterém Madeleine Stowe spolupracovala. (Agita)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno