Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak to byl dost nedůstojné zkrácení poslední série... navzdory tenageským píčovinám které stále dostávají nové reinkarnace... Ale důstojné zakončení. To uznávám.... :)

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Tak to byl ukázkový konec seriálu, pořádné rozloučení. Ostatní tvůrci seriálů by si měli vzít příklad.

Uživatel Pod smazal svůj příspěvek.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Seriál začal sympaticky, ale jakmile začali záporáci a klaďasi začali zase obvživovat, tak to sjelo do průměru a podprůměru. Poslední řada je naprosto nedivatelná a strašně mi to připadá laciné. I z Allison kdysi mé nejoblíbenější postavy se stala neuvěřitelná kráva, zvlášt s tím svým přiteplým budy parťákem Aaronem. Fakt, průser jak prase. Ještě že to končí.

Rofodog

Rofodog (hodnocení, recenze)

Tak jsem to dokoukal, a mrzí mě, že Paracelsus nedostal více prostoru, byl my sympatický.

A_san

A_san (hodnocení, recenze)

Rofodog

Giles je úžasný záporák a vousy mu fakt sluší!! Ale jinak, sbohem seriále. Na můj vkus skončil příliš brzo a bude mi za celou partou vážně smutno :(

Rofodog

Rofodog (hodnocení, recenze)

Shakaar

No mě právě přišla na chuť linka, když přišel na řadu James Marsters (Spike) a Anthony Head (Giles). Knihovník ještě neřekl poslední slovo a ten jeho pohled na konci... :)

na příspěvěk reagoval A_san

Uživatel Rofodog smazal svůj příspěvek.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

popravdě se ani nedivím, v čtvrté řadě šla kvalita strašně dolů, neviděl jsem poslední díly, ale pochybuju že by to bylo lepší...ale třeba se pletu

na příspěvěk reagoval Rofodog, Rofodog

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

I mě se líbí, takový jednoduchý a uklidňující seriálek. Hodně to mě připomíná třeba Spěratele kostí nebo tak. Jde opravdu o klalitní skladiště ;)... PS) druhá série už je tu !

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Ani se nedivím, první série je suprová a končí výborně, jsem zvědavý, jak scenáristé některé věci vyřeší.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama