Reklama

Reklama

Černý anděl

(seriál)
  • USA Dark Angel
USA, (2000–2002), 31 h 10 min (Minutáž: 43–86 min)

Hudba:

Joel McNeely

Hrají:

Jessica Alba, Michael Weatherly, Richard Gunn, J.C. MacKenzie, Valarie Rae Miller, John Savage, Jensen Ackles, Alimi Ballard, Martin Cummins, Kevin Durand (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(42)

Obsahy(1)

Geneticky vytvořené mladé ženě se podařilo utéct z vojenské laboratoře a okamžitě splynout se světem lidí. Pracuje jako oni a dokonce poznává lásku. Snaží se však najít prototypy lidí jako je ona.... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Grizzly k tomuto seriálu (2)

Černý anděl (2000) 

ale jo...serial ma nekolik dobrych napadu, scenaristicky a rezisersky nevyrovnane dily (stejne jako kazdej jinej), megakocku jako hlavni predstavitelku a pro mne neprilis povedene digitalni triky. Kdyz vezmu v uvahu jak je stary, sem ochoten to prekousnout. Nemuzu si pomoct, ale mne se druha serie libila. Je sice uplne jina nez prvni, ale mnozstvi mantikoranu na svobode dalo tvurcum otevrene moznosti na ulitle napady. Navic Joshua a hlavne Alec okorenili nemastnou a neslanou plejadu postav o humor. Alec je pro mne nejsympatictejsi postava v serialu vubec. A malem bych zapomnel na genialni halloweensky dil. :) ()

Temný anděl (2000) (S01E01) 

Jako pilot je to super, jako film by to bylo na hovno. ()

Související novinky

Pilná včelka Cameron

Pilná včelka Cameron

27.12.2006

Nepočítajíc dokumentární štěky a televizní produkce typu Černý anděl, James Cameron toho za poslední dekádu moc nevyprodukoval. Ono je pravda, že po oscarovém kombajnu typu Titanic ani nebylo kam… (více)

Reklama

Reklama