Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kdo si ještě pamatuje nedělní podvečery na ČT1 strávené s tímhle seriálem o poněkud početné a víceméně nesourodé rodince Lambertových-Fosterových, určitě mi potvrdí, že je to skvělá zábava nejen pro děti. Vím o čem mluvím, protože jsem vyrůstal "spolu" s hlavními hrdiny a stírací hlášky, obzvlášť ze strany mojí oblíbenkyně Dany (která opravdu s věkem zrála jako víno, co do vtipu i do krásy) jsem si naplno užil až teď, při opakování. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasná americká legenda na poli rodinných sitcomů, která sice postupně celkem logicky nabrala sestupnou tendenci co do kvalit, jinak jí ovšem nelze příliš vytýkat.. Zaujme zejména sympaťák Sasha Mitchell se svým retardovaným bratrancem Codym, jinak známý zejména dík svým bojovým béčkovým bijákům, který zběhnul z jiné legendy, totiž soapoperního Dallasu i s Patrickem Duffym, když zde oba dva jasně prokázali svůj nesporný komediální talent.. ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Pátou hvězdičku ubírám za omyl s názvem "Blesk" a taky za místy až příliš do očí bijící moralitky (jako ten stokrát opakovaný výlet do Disneylandu mě už vážně lezl krkem), ale jinak se jedná o výrazný nadprůměrné americké sitcomové produkce. A možná i díky Frankovi bych se i kouknul na jeden díl Dallasu. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál na který se jako u Přátel dá dívat i po několikatý za sebou. I přes jeho stáří neztrácí ani dnes nic ze svého kouzla a jedinečnosti. Rád se na něj vždycky při repríze podivu. I když mi občas leze na nervy, jak je v každém dílu na konci nějaké morální poučení. Ale nic přeci není dokonalé. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Seriál má rozhodně povedenou komediální složku, skvělé postavy Jetie, Coudy, Rich, Dana, Jean-Lic a hlášky. Konflikty mezi sourozenci také nemají chybu byť končí humorně a po čase idylicky. Jenže, je tu zároveň nechutná propagace "tradičních amerických" a "křesťnaských" hodnot, což tomu všemu vážně škodí, vážně je to trapné a být to tam nemuselo, svým způsobem je to těžce propagandistický americký seriál na vládní objednávku:) Nebýt tohohle tak dám čtyři hvězdy, případně když se přesto dokážete přenést můžete zvýšit hodnocení, já seriál viděl po letech a to co jsem tehdy nevnímal mi dnes silně vadí. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Codyho (Sasha Mitchell) v seriálu zasáhne blesk celkem třikrát. Pravděpodobnost zásahu člověka bleskem je přitom 1 : 3 000 000. (bobajz1)
  • 3. září 1996 během natáčení 6. řady byl Brandon Call (J.T.) při přepadení postřelen do obou rukou a natáčení se na nějakou dobu přerušilo. V té době bylo natočeno jen prvních 7 epizod 6. řady. Zbytek byl dokončen až na jaře 1997. (Roby)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama