Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kdo si ještě pamatuje nedělní podvečery na ČT1 strávené s tímhle seriálem o poněkud početné a víceméně nesourodé rodince Lambertových-Fosterových, určitě mi potvrdí, že je to skvělá zábava nejen pro děti. Vím o čem mluvím, protože jsem vyrůstal "spolu" s hlavními hrdiny a stírací hlášky, obzvlášť ze strany mojí oblíbenkyně Dany (která opravdu s věkem zrála jako víno, co do vtipu i do krásy) jsem si naplno užil až teď, při opakování. ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že bych se u toho někdy nezasmála...ale chvil, kdy se mi nad trapností obracel žaludek bylo nepoměrně více; o vzteklém svírání pěstiček, kdykoliv píča Carol vybalila nějakou skvěle na přeražpáteř hlášku typu "můj dům - moje pravidla" ani nemluvě. Reklama na tu správnou rodinu, která za všech okolností drží při sobě a pokud se někdo pokusí z dusivého lepu vymanit, obratem ho k sobě, nejlépe pomocí citového vydírání, zas přitáhne, hystericky potírá předmanželský sex (velice velmi vypečený díl) a vůbec se tu rodiče všemi silami snaží, aby z jejich potomků byli přesně takoví zmrdi, jako jsou oni sami a nejspíš se jim to i podařilo. Well.done. [ano, je mi jasné, že přísně vzato tohle odpad asi není, jenže když mě při letmém zahlédnutí v TV či vzpomínce jímá stud a zuřivost, nemohu jinak] ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Kdysi se mi tento seriál velice líbil, ale nejspíš jen proto, že jsem byl nevybouřený poberta a obdivoval jsem přednosti hlavních aktérek a střeštěnosti Kouďáka. V dnešní době je to pro mne bohužel pouhý příklad sitcomového pekla, ve kterém se věčně pitvoří šedivějící Páťa, jelikož v Dallasu již dotěžil, a nesympatická Su, která šla nejspíš náhodou kolem, když se natáčel první díl a původní herečka se zasekla v toi-toice, když ji přepadl akutní průjem z dietní Coly. Zbytek jsou jen haranti, kterým bych asi nejraději páskem zmaloval prdele. Nic pro mne. Z nostalgie a za pěknou znělku.. 50% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank Lambert a Carol Fosterová po krátkej známosti uzavrú manželstvo a spoja svoje rodiny. Carol je matkou dvoch dcér Dany a Karen a syna Marka. Frankove deti sú Al, J.T. a najmladší Brandon. Neskôr ku nim pribudla ich spoločná dcéra Lili. Spolu, postupne, "Krok za krokom" vytvorili štastnú, veselú, americkú rodinku, ktorá sa objavovala na obrazovkách a zabávala televíznych divákov počas siedmych rokov (1991-1998). Výborný, mierne výchovný, sitcom. **** ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Že se dá na jediné luxusně napsané postavě vybudovat úspěch ukázala již Teorie velkého třesku. Nesmí se ovšem jednat o postavu totálně vedlejší. Ano, mluvím o Kouďákovi. Kdysi jsem viděl pouze první sérii a zasmál jsem se výhradně v situacích, kterých se účastnil. Zbytek postav za moc nestojí. Tamější humor už je zkrátka za zenitem. V době vzniku seriálu jsem nebyl ani v plánu a nyní mezi hromadou lepších sérií tento dřívější klenot zkrátka zaniká. Navíc jsem se dověděl, že v průběhu seriálu bude Kouďák vyhoštěn, takže je zřejmé, že seriál přestane za něco stát úplně. Dnes existují mnohem lepší seriály, se kterými bude ztrácet čas raději. Nostalgie se u mě žádná nekonala, takže s čistým svědomím ukončuji sledování a pálím odpad, protože ho zkrátka dávám každému seriálu, který utnu v počátcích. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Dům, který se stal pro seriál předlohou, najdeme na Fletcher Avenue ve městě South Pasadena v Californii. Stejně tak dům, který byl pouze v prvním díle Seznamování použit jako Frankův (Patrick Duffy). Oba se nachází v téže ulici nedaleko od sebe. Natáčení ale probíhalo ve studiu v Los Angeles. (Skautka)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama