Reklama

Reklama

Pomsta

(seriál)
USA, (2011–2015), 66 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Henry Czerny, Josh Bowman, Nick Wechsler, Gabriel Mann, Ashley Madekwe, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(89)

Otec Amandy Clarkeové byl neprávem odsouzený na doživotí za zločin, který nespáchal. Po sedmnácti letech přijíždí do městečka Hamptons mladá Emily, která rozjíždí plán pomsty za toto nespravedlivé obvinění. Emily je totiž ve skutečnosti Amanda, která je rozhodnutá, že za utrpení jejího otce zaplatí všichni, kteří jej kdysi zradili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi dobrý seriál, prvá séria vyšla (dalej zatiaľ neviem), sú tu veľké pozitíva – dej okorenený intrigánstvom, je tu veľmi veľa prekvapení a zvratov, dobre zahrané postavy, skvele zobrazené to snobstvo smotánky, pomsta a jej dôvod a všetko okolo nej sa odhaľuje len pomaly, vrstvu po vrstve. Mínusom je možno paradoxne zaangažovanie Emily VanCamp ako hlavej predstaviteľky, to nie je herečka, ktorá sa hodí do postavy pomstiteľky ovládajúcej dokonca bojové umenie či niečo také. Ostatné herecké výkony super, ale hlavne vyčnieva Madeleine Stowe. A to nielen herecky. Kto by tejto pani a fakt že pani hádal 53 rokov? Ja som si pozrel súčasné fotky, keď už má 62 a stále neveriacky krútim hlavou. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

OK, určité kvality to snáď má, ale pre tento seriál naozaj nie som cieľová skupina. Ten najtuctovejší príbeh o pomste, so všetkými možnými klišé, navyše zasadený do toho najtypickejšieho prostredia amerických boháčov. Neviem, ale v dnešnej dobe točiť niečo tak banálne, aj keď s celkom solídnymi hercami.... 2* (prestávam sledovať prvé sériu) ()

Reklama

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál s úžasným hereckým výběrem. Seriál mě už z fotek odpuzoval, ale dal jsem mu šanci a musím říct, že se jedná o to nejlepší co v televizi běží. Asi jsem našel svou nejoblíbenější herečku v podobě Emily. Neskutečné krásná a přesto ji člověk věří každý akčnější pohyb včetně její touhy po odplatě, i když je trnitá. Příběh je promyšlen a vesměs jsem si nevšiml nějaké té větší vaty - každý rozhovor nám něco říká o charakteru. Korunu všemu nasazuje hudební pecka v závěru od Florenc and the Machine - Seven devils. ()

hellstruck

všechny recenze uživatele

A cenu za nejnudnější pilot získává.. Revenge! Ne, vážně, takhle utahaný pilotní díl jsem ještě neviděla. Chápu, že příběh se musí rozvíjet postupně a občas chvíli trvá, než se děj úplně rozjede, ale pokud vím, první díl by měl diváka nějakým způsobem nalákat, aby se chtěl podívat i na další epizody. To se u Revenge tedy nestalo. Připadá mi to, jako předvídatelnější a šablonovitější O.C., jenomže plné barbín a kenů a naprosto bez nějakého spádu. A opravdu, jestli ještě někdy uvidím tak "ultra drsnou" hrdinku jako je tahle Amanda Clark/ Emily, tak si začnu hledat větev! Možná, že další díly zkusím, abych jej mohla příslušně ohodnotit, ale bude to chtít opravdu hodně sebemrskačství. ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Tak já vám nevím, zpočátku mě tento seriál hodně bavil, ale s 16. epizodou za námi mě baví čím dál tím méně. Hlavně mi není jasné, co by museli scénaristé napsat, aby tento seriál měl více než dvě sezóny (a aby si to zároveň udrželo již tak zpomalené tempo). Snižuji na tři hvězdičky. Nyní jsme v polovině druhé série a nevím proč, asi kvůli ideji pomsty, jsem k tomuto seriálu nějak přilnula. ()

Galerie (1 041)

Zajímavosti (6)

  • Pôvodne mala mať úvodná séria 13 epizód s uzavretým dejom, avšak potom, čo seriál získal titul najpopulárnejšieho projektu televízie ABC, scenáristi zápletku predĺžili a finále vyvrcholilo 22 epizódou. (nikenzi)

Reklama

Reklama