Reklama

Reklama

Chicago Fire

(seriál)
  • USA Chicago Fire
Trailer 3
USA, (2012–2024), 176 h 8 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Jesse Spencer, Taylor Kinney, Yuriy Sardarov, Christian Stolte, Eamonn Walker, Monica Raymund, Joe Minoso, Randy Flagler, David Eigenberg, Anne Lockhart (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(252)

Adrenalin do žil a slzy do očí... Elitní tým hasičů bojuje o životy druhých, zatímco ty jejich jsou ve stálém ohrožení. Chicago Fire nás zavádí na 51. hasičskou stanici k elitní požární, záchranné a zdravotnické jednotce. Ukazuje prestižní povolání, které je neuvěřitelně nebezpečné, vyčerpávající a stresující, avšak také naplňující a vzrušující. Žádný stereotyp tu nenajdete. Hrdinové z 51. směřují do míst, odkud ostatní utíkají. Navzdory všem rozdílům, rozporům či osobním antipatiím se v profesním životě tento tým snaží čelit situacím spojeným se životem a smrtí jako rodina. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Žralok k tomuto seriálu (1)

Chicago Fire (2012) 

Vynikající seriál. Sledující osudy jednotky Hasičského záchranného sboru z Chicaga. Můžeme sledovat jejich radosti i strasti při výkonu nebezpečného povolání. Vesměs všechny postavy jsou uvěřitelné a sympatické. Příběh má spád. Samozřejmě se občas najde i špetka klišé. Ale to k tomuto žánru patří. Na stanici se budeme setkávat kromě samotných hasičů taky s dvojicích krásných záchranářek. Při zásazích této stanice se najdou velice dojemné, napínavé ale i úsměvné momenty. A hlavně je zde hezky zachyceno že je pro hasiče prvořadé bezpečí obětí. Až potom kouká na vlastní ohrožení. A taky, ať mají mezi sebou jednotlivý muži jakékoliv osobní spory. V akci jsou jeden tým a veškeré antipatie jdou stranou. V seriálu jsou nádherně řešeny jak profesní tak i osobní životy postav. Divák nemá problém se s nima ztotožnit a oblíbit si je. O to víc má strach když se ocitají v životu nebezpečné situaci. Kterých je, vhledem k jejich povolání, všude plno. P.S. seriál je úzce provázán se svým neméně kvalitním, kriminálním spin-offem Chicago P.D. EDIT: Bohužel se z toho začala stávat čistokrevná telenovela a můj zájem prudce opadává. Moýná se k tomu ještě někdy vrátím. Uvidim... ()

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

Reklama

Reklama