Reklama

Reklama

Brooklyn 99

(seriál)
  • USA Brooklyn Nine-Nine
Trailer 1
USA, (2013–2021), 56 h 25 min (Minutáž: 21–43 min)

Režie:

Dean Holland, Michael McDonald, Craig Zisk, Victor Nelli Jr. (více)

Hudba:

Dan Marocco

Hrají:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Andrey Ivchenko, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(153)

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat. Detektiv Samberg je dobrý polda, který se nikdy nepředřel ani nedodržoval pravidla. Protože je mezi kolegy rekordmanem v počtu zadržených, je jeho kariéra přímo hvězdná. Alespoň do doby, než na okrsek přijde nový velitel, kapitán Braugher, který místnímu střelci připomene, že musí dodržovat předpisy. (TV Prima)

(více)

Videa (177)

Trailer 1

Recenze (199)

panPatejl 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení že takový prvoplánový sitcom starého formátu může být až neuvěřitelně zábavný a koukatelný. Bohužel postupem času čím dál tím víc prorůstá různými woke PC bullshity a jinými mravokárnými sajrajty, které nemají v kinematografii (a už vůbec ne v komedii) co dělat. Ze začátku to ještě šlo přehlídnout ale ke konci už to začalo přerůstat do tak nechutných rozměrů, že se musím držet abych celý seroš neposlal do odpadu... Prvních pár sérií ale fakt potěšilo tak budiž ohodnocena každá zvlášť... ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Taková blbina na odreagování, neurazí ani nenadchne. Za všech 5 sérií jsem nenarazil ani na jeden moment, kdy bych se opravdu zasmál, což je u komediálního seriálu docela kámen úrazu. Každopádně to není vyloženě debilní ani trapné a dívá se na to ve výsledku docela hezky. V rámci žánru slabší průměr. 2/5 ()

Reklama

Shedom 

všechny recenze uživatele

Od nenávisti k láske je vraj malý krok. Platí to stopercentne pri tomto kúsku. Ako som ich spočiatku neznášala a chcela dať odpad, tak sú to teraz moji miláčkovia. A parádna oddychovka. Vlastne vôbec neviem, prečo som pokračovala v sledovaní, asi ako mnohokrát doteraz, keď sa mi niečo nepáčilo, tak ma to zároveň svojou "obludnosťou" fascinovalo (Girls, The Office, Parks & Rec, Enlisted...). Oplatí sa vytrvať a dať tomu šancu. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Není to nic ohromujícího, vcelku jednoduchý humor, ale také se to vyhýbá trapnosti a postavy strohého kapitána a jeho neposlušného a poněkud nekonvenčního podřízeného mně vcelku baví. Je to přesně ten typ seriálu, u kterého mohu na dvacet minut vypnout mozek, natáhnout nohy a odreagovat se u neškodné oddechovky. Tentokrát hodnotím už po druhém dílu, protože u tohoto formátu nějaký dramatický vývoj vpřed obvykle nehrozí. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Půl roku mi trvalo prokousat se první sérií. Hlavní postava se zdála příliš afektovaná, hlášky sice sypala s kadencí rotačního plasmometu, ale moc jsem se nezasmál ani u jedné. Infantilní humor detektiva Peralty mi však postupem času alespoň částečně přirostl k srdci. Navíc i v okolních postavách se vyrýsovaly poměrně sympatické charaktery, zejména když v pozdějšíh fázích dostane prostor kapitán Holt, tak začíná ta pravá zábava. Celkově se seriál blíží nejvíce stylu Community a 2 Broke Girls, nicméně čas ukazuje, že zejména druhý zmíněný bezpečně poráží... 7/10 ()

Galerie (1 732)

Zajímavosti (19)

  • Jake Peralta tvrdí, že má 34-rokov. Andy Samberg, ktorý jeho postavu stvárňuje, je ale o čosi starší - má 40. (dendev)
  • V návaznosti na protesty Black Lives Matter a vraždu Geroge Floyda se tvůrci rozhodli osmou sérii přepsat. Již hotové první čtyři epizody tak kompletně vyhodily a začali od začátku. (hansel97)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama