Reklama

Reklama

Brooklyn 99

(seriál)
  • USA Brooklyn Nine-Nine
Trailer 6
USA, (2013–2021), 56 h 25 min (Minutáž: 21–43 min)

Režie:

Dean Holland, Michael McDonald, Craig Zisk, Victor Nelli Jr. (více)

Hudba:

Dan Marocco

Hrají:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Andrey Ivchenko, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(153)

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat. Detektiv Samberg je dobrý polda, který se nikdy nepředřel ani nedodržoval pravidla. Protože je mezi kolegy rekordmanem v počtu zadržených, je jeho kariéra přímo hvězdná. Alespoň do doby, než na okrsek přijde nový velitel, kapitán Braugher, který místnímu střelci připomene, že musí dodržovat předpisy. (TV Prima)

(více)

Videa (177)

Trailer 6

Recenze (199)

riza-do 

všechny recenze uživatele

Inteligence policejního oddělení je jak z tradičních policejních vtipů. Bohužel ne těch dobrých. Hloupost hlavních postav a nucenost humoru působících až trapně bohužel nechybí, zato snad už chybí jen otravný zrzek, aby tuto partičku doplnil. Naštěstí mi sekání videa některých dílů dopřálo nový nádech, abych byl vůbec schopen tento hloupý pokus o komediální seriál vstřebat. V některých ohledech bych se nebál ve srovnání s Policajty z předměstí, i když o něco navíc brooklynská verze přeci jen má. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Výkladní skříň seriálový diverzity, a to jak v otázce reprezentace, tak i humoru (každá postava baví jinak, po svém, a přece spolu všichni ladí), a zároveň na americkej seriál vskutku výjimečný konzistence. A ono ještě aby ne. Guest stars špičkoví (CJ, Doug Judy...), a když už nevíš kudy, přehraj to na Sullyho s Hitchockem... zaručenej recept na úspěch. ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Není to nic ohromujícího, vcelku jednoduchý humor, ale také se to vyhýbá trapnosti a postavy strohého kapitána a jeho neposlušného a poněkud nekonvenčního podřízeného mně vcelku baví. Je to přesně ten typ seriálu, u kterého mohu na dvacet minut vypnout mozek, natáhnout nohy a odreagovat se u neškodné oddechovky. Tentokrát hodnotím už po druhém dílu, protože u tohoto formátu nějaký dramatický vývoj vpřed obvykle nehrozí. ()

.killer. 

všechny recenze uživatele

Miluju, když lidi hodnotí seriál na základě jednoho dílu - nejlépe pilotu. Kdybych měl soudit po shlédnutí jedné epizody, nejspíš by mě nazaujal ani TBBT, ani HIMYM a nakonec asi ani Přátelé (mno dobře, teď trochu kecám...). Ale nemá cenu se rozčilovat. Po shlédnutí celé první série jsem nadšen. I když seriál staví na relativně prvoplánovém humoru a o hlavních postavách se toho (prozatím) příliš nedozvíme, vše funguje jak má. Zajímavý je i výběr herců, z nichž samozřejmě nejvíce exceluje Andy Samberg. A Andre Braugher jako kapitán taky nemá chybu ;-) U mě velká spokojenost a těším se na další díly! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Po první sérii: k postavám (s výjimkou citově plošší míšenice) se cesta hledá trošku déle, ovšem nakonec chytnou a pouštět se jim moc nechce. Klíčový figurín Peralta vámi bude buď nenáviděn, nebo milován, spoludetektiv s trisomií jedenadvacátého chromozomu ozvracen, nebo litován, zbytek.... patrně překvapeně tolerován. Humor není přehnaně třeskutý, ale na takové to domácí žvýkání, prostě výmluvu, proč ještě nejít do ložnice, postačí. ()

Galerie (1 732)

Zajímavosti (19)

  • V roce 2019 zemřel pejsek Stewart, který hrál kapitánova věrného pomocníka Cheddara. Nahradil ho jeho sourozenec. (Jolinar)
  • Televízia FOX, ktorá na tento seriál až do 11.5.2018 vlastnila práva, ho 10.5.2018 oficiálne ukončila, resp. zrušila plánovanú šiestu sériu, na ktorej sa malo čoskoro začať pracovať. Zrušenie tohto fenoménu vyvolalo ale medzi fanúšikmi veľkú zlosť a začali proti kroku FOXu protestovať. Významní herci, ako napríklad Mark Hamil, sa k protestom na sociálnych sieťach dokonca pridali. Na hlasné volania fanúšikov našťastie rýchlo zareagoval gigant NBC, ktorý 11.5.2018, presne 31-hodín potom, čo bol FOXom seriál zrušený, odkúpil na seriál práva. (dendev)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama