Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 6
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele Roxeet k tomuto seriálu (2)

Daredevil (2015) 

Já to říkám pořád, v seriálech je budoucnost. A jedno, jestli se do tohoto odvětví pustí DC Comics nebo Marvel, výsledek je vždycky úžasný. Seriálový Daredevil svého staršího filmového kolegu hravě strčí do kapsy. Po dvou shlédnutých dílech jsem docela nadšený. Finální scéna z druhého dílu, mimochodem geniálně natažená asi do jediného, cca pět minut trvajícího záběru, pobavila a ohromila zároveň :) Takže vzhůru na další díly, ale pochybuju, že bych se dočkal zklamání. ()

Season 3 (2018) (S03) 

Tvorba Marvelu je samo o sobě dost kvalitní, ale co předvádí Netflix s Daredevilem, je absolutní špička. Těžko věřit, že to vlastně koexistuje se světem, kde Thor mrská po nepřátelích elektrická kladívka, Iron Man si lítá ve svém high tech obleku a Captain America se kryje za nevkusně nabarveným štítem - tím samozřejmě filmovému světu MCU nic nevyčítám, je určen i pro mladší publikum, Daredevil se však vydává mnohem temnější, dospělejší cestou a pořád vytváří temný kriminální thriller, kde tečou potoky krve, korupce prosakuje až do nejvyšších vrstev a hlavní hrdina a lidi okolo něj upadají do dost často zoufalých situací. Třetí řada ve velkém převyšuje předchozí dvě, už hodně dlouho se mi nestalo, že jsem nehodlal čekat na překlad českých titulků a půl série odkoukal v angličtině, to napětí se nedalo vydržet :) Doufám, že v nastávajícím světle rušení seriálů na Netflixu z dílny Marvelu nedojde právě i na Daredevila, protože tohle je klenot! ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama