Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele Martinius k tomuto seriálu (13)

Season 1 (2015) (S01) 

vyborny serial, vyborny plot, uzasni zaporaci, skvele vedlajsie role. len ten samotny harry potter s ciernymi brylami a superslepeckymi schopnostami mi akosi nesadol. mozno je to tym, ze som najprv pozeral punishera, ktory je autentickejsi, drsnejsi a celkovo o triedu lepsi. ()

Cut Man (2015) (S01E02) 

zacina to naberat grady a slubne sa to vyvijat. ()

Stick (2015) (S01E07) 

so scottom glenom a jeho mimozemskym ksichtom prichadza na scenu vskutku ikonicka postava. tentoraz je to spravodlivych 5*. ()

Daredevil (2015) (S01E13) 

ono by si to hadam aj zasluzilo 5 hviezdiciek, ale... skutocnost, ze murdock by po vsetkych tych uderoch uz aspon 50x zomrel, respektive mal polamane vsetky kosti a vybite vsetky predne zuby + jeho kostym a la batman light + karenin otrasny lak na nechty mi zabranili dat tomu plny pocet. ()

Bang (2016) (S02E01) 

5 * za punishera. ()

Ti nejlepší z New Yorku (2016) (S02E03) 

v podstate vsetko ok. len ta murdockova slepecka nadprirodzenost ma priserne otravuje. ()

Halíř a desetník (2016) (S02E04) 

zaver s punisherom bol pre mna miernym sklamanim. tato dejova linia by si zasluzila viac dielov. asi to bol aj dovod skveleho spin-offu, ktory nasledoval. mozno je problem v tom, ze som najprv sledoval punishera a mal adekvatne vysoke ocakavania. skutocnostou vsak je, ze punisher vyrazne zatienil daredevila. osobnostne i herecky. ()

Kinbaku (2016) (S02E05) 

elektra je skvela a sexy. ale chemia s mattom je umela. najma indikacia daredevilovej temnej stranky vobec nefunguje. nefungovala ani nikdy predtym. ide o neautenticky kladnu postavu v style supermana. a takato postava navodzuje skor odstup ako sympatie. ()

Zmrtvýchvstání (2018) (S03E01) 

prvy diel utrpny. viac nez polovica diania je poznacena rekonvalescencnym sebareferencnym rozjimanim. a to ani divak nema sajnu, co daredevilovi padlo na hlavu. ale asi to bolo dost tazke. k zaveru sa to konecne rozbehlo. trvalo mi vyse tyzdna, kym som tento diel po etapach dopozeral. ()

Za dobrotu (2018) (S03E03) 

daredevilla by mohol konecne niekto splachnut do zumpy, bez neho by to bol tak dobry serial... ()

Perfektní hra (2018) (S03E05) 

nejde to. daredevil je jednou z najhorsich a najnesympatickejsich pozitivnych hlavnych hrdinov v dejinach komiksu. akokolvek dobry je okolity dej i ramec, predtucha, ze sa tam zjavi ten nadprirodzeny slepuch, kazi chut pozerat. skoda. ()

Následky (2018) (S03E07) 

pekne to stemnieva. profil dexa je vyborny a pochmurny. prvykrat vobec som drzal palce murdockovi. a ten este k tomu dostal na frak. ake citove vydieranie divaka, tsss... ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama