Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (39)

Do ringu (2015) (S01E01) 

Velmi dávno, když nebyla venku ani 3. série, jsem Daredevila sám zkusil, aby mě s ještě jinými preferencemi příliš nezaujal. Teď jsme doma ovšem dojeli Hawkeye, kde se objevil Kingpin a s ním přišel nápad zkusit právě Daredevila. Jeho ohlasy a čísla jej předcházejí jako skvělý seriál. Tak uvidíme. ()

Cut Man (2015) (S01E02) 

Sice zatím nepětkuju, nejsem tolik odpálen, ale nevadí mi tu vůbec nic a fakt mě baví Mattův příběh sledovat. ()

Králík ve sněhové bouři (2015) (S01E03) 

Nebudu nic zastírat, 13 epizod na sérii je z dnešního pohledu už řacha a poutavost se nemůže udržet celou dobu. Jsem na tyhle méně záživné, výplňové epizody tedy připraven, shovívavý k nim ale nebudu. ()

V krvi (2015) (S01E04) 

K Daredevilovi jsme se dokopali hlavně kvůli účasti pana Fiska v Hawkeyovi, netušil jsem ovšem, že se tu objeví tak brzo. A s tím, jaký bordel postupně zažehává, jsem za jeho brzkou přítomnost velice rád. ()

Svět v plamenech (2015) (S01E05) 

Daredevil už se přehoupává do drsnějšího looku a já mu za to ohromně fandím. Přeci jen při takové kadenci dílů to chce um udržet divákovu pozornost. ()

Zavrhnutý (2015) (S01E06) 

Ani jsem si nedokázal tipnout, kdy přijde ten zlom, kdy budu Daredevila moc opětkovat a hle, přišlo to dříve, než by kdekdo předpokládal. Ale nechci tím nic zakřiknout, pochybuju, že zbylých 7 dílů sezóny bude stejně tak intenzivních. ()

Stick (2015) (S01E07) 

Možná tu bude občas na škodu, že se z akcí vypjatého dílu v dalším přeskočí rovnou do nečekaného klidu, ten ale naštěstí jen představuje určité ticho před bouří, co se zase rozjede. Příchod Daredevilova superotravného kouče mě moc nepotěšil. ()

Stíny ve skle (2015) (S01E08) 

Ayelet Zurer je tak půvabnou herečkou (přesvědčila už překvapivým štěkem v letošní 3. řadě You), že mi opravdu nejde do hlavy, že ztvárnila i naši Miladu. Její vztah s Fiskem mi dost smrdí, dohra na sebe nenechá dlouho čekat. Závěrečný šach mat ze strany zla hodně intenzivní. ()

My o vlku (2015) (S01E09) 

Možná mírný úpadek, možná ne, každopádně Vincent s příjmením, které jsem líný psát, se u mě staví do pozice jednoho z nejprokreslenějších záporáků všech seriálů, které vzešly z marveláckých komiksů. Možná už jen proto se mi letos tak trefil do noty Hawkeye, od kterého jsem původně nečekal vůbec nic. ()

Nelson v. Murdock (2015) (S01E10) 

Ani nevím, zda už jsem to zmiňoval, ale k Foggymu si stále hledám cestu, nepřidává tomu ani fakt, že sledujeme v dabingu, který je tady bohužel dost tristní. Ještě že Matt je takový sympaťák, pro kterého budu rád sledovat až do posledního dílu poslední sérky. ()

Stezka spravedlivých (2015) (S01E11) 

Jak jsem z dění na pár dní vypadl, tak mě příběh příliš netankuje, pořád čekám na ten už alespoň proklamovaný moment, kdy Daredevil konečně obleče svůj ikonický oblek. ()

Ti, které jsme opustili (2015) (S01E12) 

Na téhle epizodě je zdaleka nejlepší její název. Škoda, že si jich stačím všimnout vždycky až zpětně během hodnocení. Na tom Netflixu je mám stejně přeložené... ()

Daredevil (2015) (S01E13) 

Možná jsem od finále čekal ještě větší tah na branku, po událostech předchozí epizody, ke které jsem byl přísnější si to ale vyvrcholení souboje o Hell's Kitchen zaslouží. A hlavně. Z Ďábla z Hell's Kitchen se konečně stal Daredevil! ()

Bang (2016) (S02E01) 

Díl, který rozhodně patří Karen. Zpočátku jsem se obával její přespřílišné angažovanosti v rámci firmy Nelson & Murdock, teď je ale nepostradatelná. Zvláště když dopředu vím, že sehraje jistou roli v rámci linky brzy příchozího Punishera. ()

Psi do přestřelky (2016) (S02E02) 

Ani jsem nečekal, že se Frank objeví tak brzy a že minimálně na jeden díl Matta zcela zastíní. Stará dobrá akce je zpátky. Jen tak dál. ()

Ti nejlepší z New Yorku (2016) (S02E03) 

Za mě toho Daredevilovi občas trochu prochází až moc, jinak ale rozhodně nechci hanit opravdu silnou epizodu, která indikuje, že tato sezóna bude opravdu dobrá. ()

Halíř a desetník (2016) (S02E04) 

Když jsem slevil v hodnocení v epizodě předchozí, tady už nemůžu jinak. Díl, který se tváří, jako kdyby měl být sezónním finále, on ale svým úplným koncem rozehrává další překvapivou hru a já se sakra těším, kam všechny protagonisty navede. ()

Kinbaku (2016) (S02E05) 

S příchodem jedné podstatné ženy z Mattovy minulosti jsem očekával další hustou eskalaci událostí, příběh zatím ale šetří velkými momenty, určitě ale mile rád jedu dál. ()

Jenom lítost (2016) (S02E06) 

Karenina starost o Punishera se mi zamlouvá, jinak mi bohužel přijde, že seriál začíná přešlapovat na místě. ()

Semper Fidelis (2016) (S02E07) 

Po 20 dílech seriálu o dvou právnících se konečně dostáváme do soudní síně, kde mě přehlídky nabušených dialogů dokážou vždycky pořádně zaháčkovat. ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama