Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (849)

MM11 

všechny recenze uživatele

Přespříliš moralizující sitcom, co sám sebe na konci každé části až neuvěřitelně shazuje nemůže dostat plné hodnocení. I když humorná složka je dobrá, byť nepůvodní. Tvůrci převedli (čti vykradli) osnovu ve Státech podstatně slavnějšího seriálu Plný dům (občas je to plagiátorství až nesnesitelné - viz. malá Lily), ale vytvořili mnohem specifičtější postavy. Právě výkony těchto rozmanitých typů (především Staci Keanan) vytvořili takovou zábavu, která boří i klišé děje. Úroveň mírně poklesla odchodem Sashy Mitchella, který byl obviněn za drogy a napadení manželky, což je zajímavá skutečnost. Dokazuje to, že celý tenhle seriál je jen pohádka, sen. Ale moc příjemný sen. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Bohovsky obsadená a ešte lepšie zahratá sitcomová zábava plná hravých dialógov a dobre načasovaných gagov. Škoda toho moralizovania. Každopádne prvých päť sérií je úžasných - za zmienku stoja najmä Sasha Mitchell ako Cody v prvých piatich a Bronson Pinchot v šiestej sérii excelujúci ako francúzsky kaderník Jean-Luc. V siedmej sa to už jemne zvrhlo... ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Seriál, u kterého jsem se sem tam uchechtla, navzdory tomu rodinnému dramatu, kolem kterého se vše točí. Některé postavy dokázaly být mnohdy otravné, stejně jako příjemné. Spojení dvou naprosto protikladných rodin a sledování jejich střetů byla zpočátku priorita seriálu, stejně tak jejich společné sžití. Jako takový spojovací článek mi tam přišel spíše Cody, nežli Carol a Frank. Cody měl za každou cenu pozitivní myšlení, sice lehce natvrdlé, ale podle všeho geniální. Abych pravdu řekla, po jeho odchodu odešla část mého zájmu seriál sledovat. Cody byl hodný, čestný, vtipný a podle mě i nejpropracovanější postavou celého sitcomu. Nicméně, zkrátka a jednoduše, jde o seriál plný pěkných střetů dvou skupin, kdy přijdou chvíle soupeření nebo naopak spojenectví. Pro tento seriál platí zlaté rčení 'co se rádo škádlívá, to se rádo mívá'. - "Dude." ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný seriál, u kterého si ale vzpomenu vždycky na své dětství, kdy jsme v podvečer pravidelně sledovali buď tohle dílko nebo mimozemšťana Alfa. Některé díly jsou lepší, jiné horší, ale tak je to asi u každého seriálu, ale u posledních dílů jsem již postrádala mou oblíbenou postavičku - Kouďáka :-). ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Sit-com z mojich detských čias, ktorý ani po toľkých rokov a reprízach neubral na humore a Danine typické uštipačné poznámky spolu s jej gestiguláciou a mimikou ma vždy dokážu prekvapil a rozosmiať, tak, ako žiadny iný člen tejto bláznivej rodiny. Tie ustavičné morálne ponaučenia (na konci epizód) nad tak originálnymi hláškami skrátka nemôžu prevýšiť :) ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Zábavný park, který můžete vidět v titulcích, se jmenuje Six Flags a nachází se poblíž Los Angeles. (Handle)
  • Po společném účinkování v seriálu Dallas (od r. 1978) Sasha Mitchell (Cody) vřele poděkoval Patricku Duffymu (Frank) za to, že mu zajistil roli v tomto seriálu. Duffy mu odpověděl, že ani nevěděl, že byl Mitchell obsazen. (Roby)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama