Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 5
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele agentmiky k tomuto seriálu (3)

Daredevil (2015) 

Daredevil všem ostatním marvelovským seriálům ukazuje,jak by taková správná komiksová adaptace měla vypadat.I když Arrow nepatří mezi Marvely,tak je oproti Daredevilu slabý čajíček(to se hlavně týká posledních dílů Arrowa).Nechce se mi to srovnávat s Daredevilem v podání Bena Afflecka,protože starší filmová adaptace se hrubě nepovedla a zůstává zapomenuta.To se o seriálu nedá říct.Velmi se mi líbí.Hlavní představitel Matta Murdocka coby Daredevila se na roli výborně hodí.A hlavně D'Onofrio coby největší padouch Kingpin je skvělý.Nejlepší postava celého seriálu.Doufám,že i po zhlédnutí první série si seriál dokáže udržet svůj vysoký standard.Nebo ho možná zlepšit?Uvidíme....1.série ode mě dostává 90% ()

Season 2 (2016) (S02) 

Musím tedy uznat,že se druhá série podařila ještě o trochu lépe než předchozí.Sice je pravda,že mi tady chyběla hlavní záporácká postava Fiska,ale Jon Bernthal v geniální roli Punishera ho dokázal skvěle nahradit.Opravdu svou roli zvládl na jedničku.I postava Elektry přinesla seriálu jiný nádech.V pár dílech se objevil taktéž Scott Glenn se svými brilantními hláškami.V porovnání s první sérií daleko temnější a akčnější.Možná i příběh byl lepší.Doufám,že až budou dělat třetí sérii,tak to výborné z prvních dvou sérií opět použijí a doplní to něčím novějším.Druhá série ode mě dostává 95% ()

Season 3 (2018) (S03) 

Seriál, který si drží svůj luxusní standart ve všech svých řadách. To se často nevídá, notabene televizní série o hrdinovi z Marvelu. Vždy mě na Daredevilovi fascinovalo, že nesází na nějaké superschopnosti, které z hlavního hrdiny nedělají nějakou nepřemožitelnou osobu, prostě je to normální chlápek, co má vybroušené smysly kromě zraku. Rány ho bolí, musí se dávat dlouho dohromady, únava se po pár minutách boje projevuje. Celkově na mě seriál v tomto ohledu působí nesmírně lidsky, ne přehnaně. Návrat Fiska potěšil, jeden z nejlepších záporáků, co jsem kdy mohl vidět. A Bullseye také zafungoval, pokud se dostaví čtvrtá série, tak bych ocenil nějaký propracovanější origin o jeho minulém životě (dostal podle mě minimum prostoru). Akční sekvence opět bezkonkurenční, ta bitka ve věznici, no, v rámci televizní tvorby absolutní TOP. Ale za nelepší postavu stejně považuji agenta Raye Nadeema z FBI, tu postavu jsem si oblíbil :( Konec opět epicky vyhrocený, už to chce další sérii. Jinak budu mít absťák. Za mě dávám 93 % ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama