Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele DarweyD k tomuto seriálu (18)

Daredevil (2015) 

''C'mon matty, get to work..'' Daredevil je až na pár zaškobrtnutí seriálovou dokonalostí, První série je opravdu bez chyb a baví neustále. Tvůrci jsou géniové a jejich celoživotní práce je vtěsnaná právě sem, vim že to nejde, ale je mi to jedno, a dávám seriálu 6/5. Kvalitou předběhl moje další oblíbený seriály jako : Breaking Bad, Game of Thrones, The Walking dead. 2019 a stále nejlepší... Sebemenší detaily jsou vypilovaný do perfektní podoby a to jak seriál pracuje s divákem je fenomenální. No a fakt, že je tenhle dokonalej seriál bez jakýhokoliv ocenění, ve mě probouzí vztek a pocit největší nespravedlnosti. ()

Season 1 (2015) (S01) 

Když jsem poprvé uviděl že vzniknul novej seriál od marvelu a má takhle vysoký hodnocení, řikal jsem si, jestlipak se vyrovná kvalitě marvelovskejch filmů Cap. Am. , Iron Man, Avangers atd... ovšem to co se stalo bych v životě nečekal, a to že malej nevýraznej seriál o hrdinovi o kterým jsem ani nevěděl že existuje se stane mým nejoblíbenějším seriálem od marvelu a po dokoukání série i mym nejoblíbenějším seriálem vůbec, To co Drew Goddard vytvořil z předlohy Daredevila za kvalitní seriál je (minimálně) dechberoucí a pokud váháte jestli se na něj podívat , dál se nerozmejšlejte, zážitek na celý život ()

Do ringu (2015) (S01E01) 

Skvěle napsané krimi drama které mě vtáhlo hned v úvodním díle, nejlepší komiksová podívaná ne-li nejlepší seriál vůbec ()

Cut Man (2015) (S01E02) 

Drew Goddart je prostě frajer a to že se do Daredevila pustil bylo to nejlepší co se mohlo stát, tenhle díl je suprovej ve všech směrech (jako většina dílů) ale nejlepší na tom byl asi ten konec, legendární scéna na jeden záběr která dle mýho názoru vstoupila do historie ()

Králík ve sněhové bouři (2015) (S01E03) 

Promyšlený a zkorumpovaný právnický proces, který by nevymyslel ani nejlepší scénárista, tim chci říct že psaní tohohle seriálu je fakt na uplně jiný úrovni, tence až do konce dílu a představení tý plešatý zrůdy je ultimátum ()

Stíny ve skle (2015) (S01E08) 

Seriál na úrovni, na kterou ještě jiný nedosáhl, odraz dnešního světa a spočnosti podáván na stříbrném podnose. 100% ()

My o vlku (2015) (S01E09) 

Filosofická symfonie zakončená epickým fightem. Je hodně málo seriálů/filmů/videoher, které dokáží udržet vaši pozornost a zájem napjatý po celou stopáže epizody, bez jediného zaváhání. Dle mého názoru neexistuje lepší příběhové médium, než Daredevil. Tento díl je jasným důkazem. ()

Nelson v. Murdock (2015) (S01E10) 

Já vám dám že nejslabší díl :) ... V životě jsem nejspíš neviděl lepší zpracování vysokoškolského přátelství ve formě flashbacků ()

Ti, které jsme opustili (2015) (S01E12) 

"This world around us is preoccupied with celebrity weddings and videos of cats. But complicated issues, issues that matter? They take too much focus. They take too much time away from texting and the thousand channels on the satellite dish." ()

Season 2 (2016) (S02) 

Tvůrci Daredevila dvakrát překonali laťku, hlavní důvod toho je jednoznačně nástup punishera na pekelný jeviště. krev, soudní proces, akce, dialogy, všechno v čem má frank prsty, je naprostá senzace která nemá v žádnym jinym (nejenom) superhrdinskym seriálu obdoby. První 4 epizody jsou dle mýho názoru to nejlepší co bychom si kdy mohli na obrazovce přát, matthew samozřejmě nezaostává, je to mučedník kterej miluje svoje město, a všechny rány který může, bere na sebe, druhá dějová linka s elektrou je samozřejmě poměrně zajímavá, ale vedle punishera to nepůsobí vubec dobře. takže dějová linka punishera 120% dějová linka electry 90% ()

Bang (2016) (S02E01) 

když jsem tenhle díl viděl poprvé řikal jsem si ,,Daredevil je zpět a v nejlepší formě'' plus, na scéně se objevuje zcela novej hráč kterej taky bude přilejvat do hořícího oleje, hodnocení 88% nechápu, jako počáteční díl druhý série si svojí nabušeností zaslouží ultimátních 10/10 ()

Ti nejlepší z New Yorku (2016) (S02E03) 

Za mě rozhodně nejlepší epizoda série a celýho seriálu, nevim co bylo lepší, jestli výkony Jona a Charlieho nebo skvěle napsaný dialogy při kterejch se člověk zamejšlí jak by se zachoval on kdyby byl součástí seriálu, anebo dokonce atmosféra která by se dala krájet zakončená skvělou bitkou na konci. ()

Halíř a desetník (2016) (S02E04) 

Uvěřitelná, ale zároveň nadupaná akční epizoda obsahující jako bonus ke své dokonalosti dvě naprosto nezapomenutelné scény plné emocí. Jedna velice smutná, která vás téměř s jistotou rozpláče, a jedna nádherná, při které vám srdce poskočí. Tady není co řešit. 100% ()

Sedm minut v ráji (2016) (S02E09) 

Dokud tu nebyli ninjové, co uměj dýchat aby je Matt neslyšel *SPOILER* a jeden z nich, který dokonce vstal z mrtvých, byl tento seriál perfektní. Bohužel tyto motivy seriálu ubírají na autentičnosti, která je v seriálu jinak více než uvěřitelná. Linka s Punisherem nezaváhá ani na zlomek vteřiny. ()

Season 3 (2018) (S03) 

*První část mojí recenze bez spoilerů* Tak jsme se po dvou letech opět dočkali ďábla strážnýho, zemřel a třetí série vstal z mrtvých, ale je zpátky v plné síle jako dvě předešlý řady? Za mě to bude velký a zklamaný ne, ipřes výbornej příběh, akci a všechno co by si fanoušek dobrýho seriálu přál, se ze 3. Série jemně vytratila atmosféra která provázela matthewa po dvě série. Je to velká škoda a dohání mě k nepříčetnosti označování této řady za ''návrat ke kořenům'' jakej návrat? Daredevil jede na uplně stejný vlně po celou dobu svých tří sezón, žádnej návrat se nekoná, prostě jenom se jede ta stejná vlna kvality a dechberoucí atmosféry *SPOILERY* velice mi chyběla přítomnost Franka, za prvé bullseye nebyl ani z poloviny tak zajímavá postava jako Punisher (což se dalo tak trochu čekat) a za druhý : snad by věděl že karen byla tolikrát ve smrtelnym nebezpečí ne? Minimálně doufám že si Matt & Frank navzájem zabrousej do jednoho seriálu. Nejoblíbenější momenty : První půlka prvního dílu, Karen Page vs. Wilson Fisk (naprosto fenomenální herectví na obou stranách), seznámení Jacka a Maggie a následný Mattovo početí, nová legendární scéna na jeden záběr, a znovuzrození firmy Nelson, Murdock & Page. Bohužel na standard Daredevila to neni na plnou palbu,i tak to byl to naprostej nářez a já si ho přes ty nedostatky užil 9/10 ()

Zaskočení (2018) (S03E04) 

Shits about to go down... ()

Nahoře a dole (2018) (S03E08) 

Karen by radši měla zavolat frankovi... ()

Nový ubrousek (2018) (S03E13) 

Konec zahřeje u srdce ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama